maanantai 30. maaliskuuta 2015

Shopping and best friends

Tänään olikin nuoremman pojan hammaslääkäri heti aamusta ja siellä oli kaikki ihan ok niinkuin pitääkin. Hieman pikkuherra arasteli mies hammaslääkäriä ja isoa pelottavaa tuolia mutta antoi kumminkin hoitajan tarkastaa hampaat hienosti :) Siitä matka sitten sujui suoraan hoitoon ja äidillä kaupungille.
Kaupoilta löytyi viimein itselleni tennarit joita olen etsinyt jo muutaman viikon, jopa edulliseen hintaan. Edelliset kengät osoittautuivat liian pieniksi oikeasta koosta huolimatta. Väri vaihtoehtoja oli joko nämä mustat taikka pinkit, päädyin mustiin sillä halusin että ne sopivat kaikkien housujen kanssa.


Kengillä oli hintaa vain 15e ja tuntuvat jaloissa todella kevyiltä. Juuri sellaiset mitä olen etsinytkin.

Glitteristä tarttui myös mukaan korvakorut, niitäkun ei koskaan voi olla liikaa :)

Kaupungilta matka jatkui sitten lapsuuden ystäväni luokse kahville. Emme olleet nähneet moniin viikkoihin ja oli todella mukavaa päästä vaihtamaan kuulumia ja kertomaan huolet ja murheet. Kyllä se vain on niin, että niitä parhaita ystäviä ei korvaa mikään. On hyvä joskus jutella vaikeistakin asioista ja on myös hyvä että osaa kuunnella. Sitä saa myös omaan ajatusmaailmaan eri perspektiiviä.

Tänään saimme lisää pääsiäiskoristeita kotiinvietäväksi hoidosta :) Tällä viikolla lähdemmekin torstaina pääsiäisen viettoon Kokkolaan ihanien rakkaiden luokse<3 Pojat pääsevät siellä askartelemaan vitsoja ja myös virpomaan jälleen :) 
Tämä viikko meneekin asioita hoidellessa, niin arkeen voidaan palata hyvillä mielin ensi viikolla loman jälkeen :) Mitäpä muiden viikkoon kuuluu?

With Love: Mimmu

3 kommenttia:

  1. Oih, ihanat kengät! :) muutenkin hirmu kiva blogi sulla!!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti meni hyvin Kokkolassa! :>

    VastaaPoista
  3. Tosi ihanat kengät ja olet kyllä edullisesti saanut ! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥