sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Relaxin weekend

Heipparallaa tänne bloginkin puolelle taas! Tämä sunnuntai alkoi jo klo 7 herätyksellä ihan ilman kelloa :D Mutta minäpä nautin siitä, keittelin kahvia ja rauhassa katselin Uusi Päivää ennakko jakson. Nautin siitä ettei ole eilisen jäljiltä huonoa oloa vaan voin keskittyä kaikkeen muuhun kuten terveelliseen aamupalaan ja hyvinvointiin :)


Perjantai ilta  ja lauantai päivä meni oman kullan kanssa rentoutuen, tositarkoituksella RENTOUTUEN. Nukuttiin pitkään, syötiin hyvää ruokaa, makoiltiin, katseltiin telkkua, nukuttiin päikkärit, ei mihinkään kiire eikä ketään varten tarvinnut tehdä mitään. Ja mikä parasta, saatiin pitkästä aikaa kahdenkeskistä laatuaikaa <3 :)

Kuvassa päällä uusi ihanan pirteä soc:in paita, just love pink!

Nyt olo on hyvin seesteinen, levännyt ja rauhallinen :) Tästä on hyvä taas jatkaa, mukavaa sunnuntaita! :)

 With Love: Mimmu

6 kommenttia:

 1. Kiva kun oot tullut takas :) MUKAVAA NAISTENPÄIVÄÄ! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kun oot tullu takas <3 :) Uusi päivä niin paras tvsarja verrattuna esim salatut elämät vaikka niitäki kyllä seuraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on niin mukava kuulla että joku kaipailee täällä :)<3 Jep, uusi päivä on tällä hetkellä ehdottomasti paras sarja mitä seuraan, vaikka tulee salkkareitakin katsottua :)

   Poista
 3. Tuollainen viikonloppu kuulostaa kivalta, ettei ole kiire mihinkään ja saa vaan olla :) Tekee välillä todella hyvää! Pitäisi meidänkin saada joskus tuollaista aikaa, kun viime kerrasta on yli puoli vuotta kun ollaan oltu kaksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain antaa voimia jaksamaan arjessa! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥