sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Little black bag

Heipsan! Tänään postailen uudesta laukustani, niinkuin jo otsikkokin kertoo :P Kevät tuli ja niin alkoi myös kevät asusteiden metsästys. Olen jo pitkään ajatellut ostavani jonkinlaisen näppärän pikkulaukun, joka sopii kaikkien vaatteiden kanssa ja johon mahtuu sopivasti puhelin, avaimet ja lompakko (uusi lompakkokin on etsinnässä, sillä olen kyllästynyt kantamaan korttejani aina vaan taskussa :D ). Laukku/HM

 Nahkatakki/ House of Brandon

 Ihanaa että pääsee vihdoin käyttämään nahkatakkia, jota olen kaivannut jo niin paljon! Hakusessa olisi myös uudet kangaskengät jotka mätsäävät nahkatakki/farkku yhdistelmään, kiertelin tällä viikolla lähes kaikki keskustan kaupat mutta tuntui ettei mistään löytynyt mitään. Tai no löytyi kyllä, mutta en halua niitä perus samanlaisia tennareita mitä joka paikassa pursuaa. Täytyy siis alkaa tutkailla mitä verkkokaupoissa olisi tarjolla! :)

With Love: Mimmu

2 kommenttia:

  1. Ihana uusi laukku! :) Mulla on samantyylinen. Ja sulle sopii nahkatakki hyvin :) Vaalean tukan kanssa näyttää tosi kivalta ♥ Itse sovittelin myös nahkatakkia, mutta tummien hiusten kanssa en osaa käyttää sitä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itsellänikin nyt sama tilanne uusien hiuksien kanssa, toivottavasti takki mätsää hiusten kanssa, ainakin uskoisin niin ja kyllä sullekin semmoinen sopisi! :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥