maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kalevala ketju

Helou! Taas maanantai, viikon kamalin päivä. Ja miten kauhistuinkaan avatessani verhot aamulla! :o Maa valkeana lumesta nouuuu.... Mutta jokatapauksessa, kaupungille oli lähdettävä käymään asioille.
Lauantaina vietinkin oikein kunnon shoppailupäivän ja nyt ensimmäisenä ajattelin postailla kauan kaivatusta Kalevala lapsi -koru ketjusta, sillä olen vuosia sitten ostanut kyseisen niin sanotun "tynnyrin" jossa on vaaleansininen kivi mutta ketjua olen haikaillut tähän asti edelleen. Kyseistä ketjua en ole korkean hinnan vuoksi raaskinut ostaa, vaan yrittänyt löytää vastaavaa ketjua muualta, mutta kaikki ostamani ketjut ovat jääneet käyttämättä. No lauantaina sen ketjun sitten hommasin, sain jopa hieman alennusta! :)Ketju on hopeaa ja 40cm mittainen, juuri sopiva minulle sillä en tykkää liian suurista ketjuista muutenkaan. Seuraavana olisi tarkoitus hommata toinen tynnyri, mutta sen saan varmastikin synttärilahjaksi! :)

Vielä hetki aikaa itselle ennenkuin haen lapset hoidosta, ulos ei edes huvita ikkunastakaan katsoa. On juuri semmoinen olo, että tänää pysytää sisällä lämpimässä, nauttien lämmintä teetä viltin alla<3

Mukavaa maanantaita kaikille, synkästä säästä huolimatta!

ps. Instagramissa kuvaa uusista hiuksistani, käykäähän kurkkaamassa ketkä eivät ole vielä nähneet!

With Love: Mimmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥