sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Happy Monday!

Ihanaa maanantaita kaikille! Syy tähän iloisuuteen löytyy tuolta taivaalta, miten voikaan aurinko tuoda näin paljoan hyvää oloa elämään?? :) No okei, on ehkä muitakin syitä miksi olla onnellinen tänää, nimittäin käyn laittamassa ripset jälleen! Viime kerrasta onkin aikaa kohta vuosi.
Mietin pitkään niiden laittamista, koska omat ripseni ovat todella pitkät ja tuuheat muutenkin, mutta joka aamuinen laittautuminen on alkanut taas ärsyttämään. Mietin, että pidän niitä sen aikaa kun jaksan tai haluan enkä suunnittele asiaa sen enempää.

Mutta vihdoin ja viimein pääsin taas tänne kirjoittelemaan, olen ollut tekemässä sitä jo ainakin viikon verran :D Hektisen elämän vuoksi blogikirjoitushetkeni on aika vähissä, toisinaan olisi aikaa joo kyllä, mutta ei energiaa :/ No en aio ottaa minkäälaista painetta kirjoittamisesta, postailen silloin kun on se oikea fiilis :)

Tällä kertaa ajattelin tulla kertomaan uusista hiustenhoito tuotteistani :)

Kuvassa on siis Kicksin omia hiustuotteita, liikkeeseen tuli juuri silloin 20% alennus membereille, kun oli tarkoitus etsiä hiuksia korjaavia tuotteita ja voin kyllä suostella näitä. Vaikka omat hiukseni eivät ole mielestäni huonossa kunnossa pienestä kuivuudesta huolimatta, tykkään silti käyttää hoitavia hiustuotteita lähes päivittäin.Ginasta löytyi käsikoruun mätsäävä kaulakoru ystäväni synttäreitä varten joten pakkohan se oli silloin ostaa! :)

Mutta tämmöistä tänne, nyt suihkuun ja valmistautumaan, loppuviikko sujuukin sitten jännittävissä merkeissä ;) Hyvää viikkoa kaikille ihanille!


With love: Mimmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥