torstai 9. lokakuuta 2014

Everest syyskengät

Heippodeii, pitkästä aikaan taas täälläkin! Viime aikoina on ollut aika kiirettä ettei ole edes koneelle kerennyt poikkeamaan lähestulkoon ollenkaan :(
Tämä viikko on mennyt itselläni sairastellessa, luulen että sain ihan vaan kaupungilla käydessä jonkun kuumepöpön, alkoi kurkkukivulla, päänsäryllä ja pienellä lämmöllä... Sinänsä todella ärsyttävää, että yleiskunto on suht ok aamupäivisin jolloin sitä helpommin lähtee käymään jossain/ keksii tekemistä, mutta sitten iltapäivästä iskee huonovointisuus lämmön kera... Itsekun en ole sellaista tyyppiä, että voisin vaan jäädä makaamaan kotiin ja olo on kuitenkin niin hyvä että kykenee liikkumaan.
Eilen oli kyllä lähdettävä kävelylenkille, mutta niinkuin tänään hirveä tuskan hiki tulee vaikka ei edes liikkuisi kovin ripeästi...

Mutta asiaan siis, tänä syksynä ajattelin hommata pojille kunnon syyskengät ja kenkiä kävin katselemassa todella monessa liikkeessä perus kaupoista puhumattakaan. Tällä kertaa päädyin ostamaan Stadiumista Everest merkkiset kengät, hinnoista huolimatta. Kengistä toiset olivat ihan uusinta tämän syksyn mallia, joten siksi hintakin oli hieman korkeampi. Kengät ovat vedenkestävät, hengittävät ja todella tukevat jalassa. Itse olen todella tyytyväinen näihin ja mielummin laitan rahaa laatuun lasten vaatteissa ja kengissä. Myös pojat ovat olleet todella tyytyväisiä kenkiin ja mielellään niitä käyttävätkin :) Kokemuksesta voi kyllä sanoa, että halvemmat ei kauaa kestä valitettavasti ja jokainen vanhempi sen kyllä tietää, toki poikkeuksiakin voi olla sitä en kiellä :)Tällaista tänne, koitan taas päästä kirjoittelemaan uudestaan pian! :)

With love: Mimmu

3 kommenttia:

  1. Kyllä lasten vaatteisiin kandee panostaa , koska ovat ulkoillessa kovassa käytössä ja vaikka jäävät pieneksi niin yleensä lähipiiristä aina löytyy joka sitten myöhemmin niistä ilahtuu:)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Heii!! Kiitos kommenteista, kyllä on! :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥