keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tikkitakki

Jätin viime viikolla varaukseen tikkitakin jonka näin kaupungilla pyöriessämme ja tämän viikon maanantaina käväsin se hakemassa kotiin<3
Takin koon kanssa oli vaikeuksia jälleen, s vai xs. S kokoisessa takin yläosa ei ollut niin tiukka, mutta alaosa jälleen kerran aivan liian ylisuuri. Xs kokoisessa alaosa oli juuri bueno, mutta yläosa aika napakka.
Päätin ottaa xs kokoisen, sillä se jää käyttämättä jos on yhtään liian suuri :/ Se on juuri sopivan kokoinen syksyä varten jollon alle ei tarvitse pukea paljoakaan vielä. Täytyy nyt vaon olla treenaamatta salilla liikaa käsiä ja hartioita :´D  Eri asia parka- takin kanssa, s kokoinen oli sopiva siinä mielessä että alle täytyy myös mahtua vaatetta :)Kuten kuvasta näkyy, ylaosa on napakka, mutta päällä ei tunnu niin paljoa mitä kuvassa näyttää. Syksyllä tulee myös huiveja käytettyä joten sitä ei silloin edes huomaa :)

Vero moda

En kohta tiedä mistä ostan vaatteeni ainaisen koko ongelman takia! :s Koska olen vaatetusalan kulutuksen käynyt, itselleni on TODELLA tärkeää että vaate istuu kauniisti. Tämän takin kanssa juuri ja juuri ollaan siinä rajalla että sopiiko se.

Mutta nyt jatkuu matkamme kaupungille kohta, mukavaa päivää kaikille! :)


 With love: Mimmu

3 kommenttia:

 1. Voi ku sinä oot pikkunen ja siro <3 Tosi nätti toi takki :) Mä en oikeen tiiä ite omaa kokoa tai vaihtelee M-S välillä... monesti M- on kuitenki liian löysä ja monet vaatteet on käyneet isoiksi, ku oon vissiin vähä hoikistunu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirosta en nyt tiedä mutta kiitos! :) Mullakin vaihtelee tosi paljon koot, ilman sovittamista ei voi mitään ostaa!

   Poista
 2. aivan ihana takki, sopii kyllä niin hyvin syksyyn! oon itsekin harkinnut jonkin tuollaisen ostamista, mutta on jäänyt vielä harkinnan asteelle :) ja oon samaa mieltä tuosta, että napakka on parempi kuin liian suuri! ne turhan isot vaatteet jää valitettavan usein kaapin pohjalle lojumaan.. ja usein vaatteet venähtää käytössä hieman :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥