perjantai 26. syyskuuta 2014

Hyvää huomenta :)

Ajattelin tässä heti lauantai aamu tuimaan tulla postailemaan tänne, heräsimme jo 7.15 tai siis noustiin ylös, itse olin hereillä jo ennen sitä :D
Yritin jo tossa alkuviikosta julkaista juttua, mutta jotenkin kummasti onnistuin poistamaan koko tekstin kuvien muokkauksen ansioista ja luovutin siis! Mutta nyt ajattelin kertoa mitä eilen tarttui mukaan kaupaungilta :)


Tässäs siis henkkamaukasta ostetut pipot ja hansikkaat pojille, olen tällä viikolla tutkaillut lasten ulkovaatteita jokapaikassa ja vertaillut hinta/laatu suhdetta. Tällä kertaa ajattelin kokeilla hm:n hanskoja, kestääkö vettä tai kuinka kauan ylipäänsä kestää kahden touhukkaan pojan käsissä :D Lämpimiltä nuo ainakin tuntuvat ja todella pehmeiltä sisältä :>


Myös äiti sai tällä kertaa jotain kivaa, olen siis menossa maanantaina hierojalle pahojen selkäsärkyjen vuoksi, joten ajattelin että nyt on pakko ostaa uusia alusvaatteita jotta sinne kehtaa mennä D: Ei vaan, tuskin siellä arvostellaan kenenkään vaatteita, mutta tämä ajatus kuitenkin kävi mielessä. Ja alusvaatteitahan ei koskaan voi naisella olla liikaa ;)

Käväsin eilen piiiitkästä aikaa kirppiksellä ostoksilla, olin jo aikaisemmin viikolla käynyt siellä vain katselemassa ja nyt kävin noukkimassa ne mitkä siellä jäi mieleen! Kassillinenhan tavaraa sieltä mukaan lähti ja aika edullisesti, vaatteita ja muita juttuja löytyi niin äidille kuin lapsille :) En ymmärrä miksi en ole käynyt pitkään aikaan kiertelemässä kirppiksiä, nyt aion todellakin jatkossa käydä! :)

Mutta nyt aamupalaa väsäämään, huomenna tulen esittelemään kaikki kirppislöytöni! :)

ps. Tuosta linkistä: kuukauden-blogivieras-susannas-life pääsette kurkkaamaan Home Sweet Englandin postausta minusta kuukauden blogivieraana! :)
With love: Mimmu

2 kommenttia:

  1. Minusta nuo henkkamaukan hanskat on olleet ihan hyviä ja kestäneet yhtä hyvin kun muutkin perus hanskat :) Viime talvena oli pojalla sieltä ostettuja muutamat ja hyvin niillä talven pärjäsi! Eivät hajonneet heti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kiitos palautteesta, itse ostin nyt ensimmäistä kertaa sieltä nyt :) On kyllä edullisen hinnan lisäksi todella mukavan tuntuiset!

      Poista

Kiitos kommentista ♥