maanantai 25. elokuuta 2014

Syksyn tuulet puhaltaa..

Maanantai, kurkku kipeä, esikoinen sairaana ja valtottu koko yö kuunnellen saako lapseni edes happea... Noin klo 3 yöllä noustiin ylös ja mentiin parvekkeelle hengittelemään, jonka jälkeen oli pakko nukkua ikkuna auki makuuhuoneessa. Ilman kuumetta kyllä on, perus yleisvointi on ihan normaali, kurkkukipua lukuunottamatta. Toivotaan että ensi yö olisi parempi...

Tämä maanantai alkoikin muuten oikein mukavasti, olimme lähdössä viemään kuopusta tarhaan kun ystäväni soitti ja pyysi kahville! :) Lähdimme sitten käymään pikaisesti kaupunki kahveilla ja kaupassa, samalla sain ostettua itselleni huivin jota olen tässä jo muutaman päivän kaipaillut... Olo tuntuu kovin alastomalta ilman huivia näin syksyisin, yksinkertaisesti en vain osaa olla ilman :) Lämpöisyyden ja mukavuuden lisäksi se tuo hieman piristystä asukokonaisuuteen. Valitsin tuommoisen pirteän värisen, sillä kun katselin seinällä olevia huiveja ei kovinkaan moni sisältänyt kirkkaita värejä, MIKSI?  Perus harmaat, lilat ja mustat taas jylläävät ja sitä en todellakaan halua, olla erottumatta massasta.


Tämä oli ehkä ensimmäinen kukkakuosinen huivi mitä ostin. Mielestäni tuo pirteyttä tarpeeksi mutta ei liikaa :) Mitä mieltä te olette, tykkäättekö pukeutua harmaan ja mustan sävyihin vai erottua kirkkaiden värien kanssa? :)

ps. Värishokkia lisää seuraavassa postauksessa, sillä vihdoin ostin ensi talvea varten talvitakin jota himoitsin jo viime talvena!!! :))

With love: Mimmu

8 kommenttia:

 1. Kaunis huivi! Mä kelpuuttaisin mysö. Pikaparanemisia sinne kaikille! Olette ajatuksissa! xxxxx

  VastaaPoista
 2. sulla on tosi ihana blogi kaunokainen :)
  ♥: http://leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana väriläiskä syksyyn toi huivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, tuo pirteyttä ihanasti :)

   Poista
 4. Sain loistavan vinkin tuosta huivista! Pakko kyllä katsoa kaupasta samantyyppistä huivia nyt syksyksi ja yhdistää johonkin♥ Super kivan oloinen blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva jos sait inspiraatiota! :) Ja kiitän kovasti! :))

   Poista

Kiitos kommentista ♥