torstai 21. elokuuta 2014

Rahan menoa ei voi estää...

Noniiiin heissuliveiiii ja sitä rataa, viikko on vierähtänyt hyvin nopeassa tahdissa ja mulla on niiiiiiin paljon kerrottavaa ja kuvia tänne että ne asiat voin hyvin postailla vielä ensi viikollakin!!! :) Elikkäs maanantaina alkoi pojilla hoito uudessa tarhassa ja äidillä viikon kestävä koulutus :)
Hoito uudessa paikassa on mennyt aivan loistavasti ja itse olen päässyt kuntosalille hikoilemaan! Ai että miten hyvä fiilis on nyt :) Kaikki ylimääräinen turvotus on hävinnyt, kipeytyneet niska /hartiat on kadonneet, päänsäryt ja olo on muutenkin 100 kertaa parempi ja ENERGISEMPI! No okei,  nyt eletään torstaita ja mun yöunte on jääny todella vähäisiksi tällä viikolla kaikkien tehtävien vuoksi, mutta voin sanoa ett kaikki sisällä oleva turha stressi ja huonot mielialat ovat täysin jääneet sinne salille!

Mutta ei siitä nyt tällä kertaa enempää vaan ajattelin postata lapsosten uusista tavaroista/vaatteista joita tällä viikolla on tullut hankittua! Enjoy it! :)

Tosiaan pahoittelut kuvien laadusta, tällä viikolla ei todellakaan ole ollut aikaa kuvailuun vaan nopsasti olen napannut kaikki kuvat. Kaiken lisäksi tuota auringonvaloa on näkynyt toooodella vähän tällä viikolla joten kuvien ottaminenkin on siksi ollut hankalaa :/

Sadevaatteet ovat olleet aika ajankohtaisia tällä viikolla, jouduin myös käydä ihan ostamassa uusia sillä entiset ovatkin jo kuluneet puhki. Kaupassa katselin vaikka minkä merkkisiä ja hintoja, vertailin hinta/laatu suhdetta ja päädyin lopulta siihen että ei se auta muu kuin ostaa kunnon merkkisiä, muuten niitä saa olla ostamassa ensi keväänä uusia samanlaisia! Mitä mieltä te olette? Ostatteko halvempia vaihtoehtoja vaiko suoraan kunnon merkkisiä, hinnasta viis?

Yritän myös muistaa vastailla kaikkiin kommentteihin, joskus niitä tuppaa jäämään vastaamatta kun puhelimella ne hyväksyy ja koneella sitten yleensä vastailen.

Olisi mukavaa rupatella asioista enemmän mutta nyt kutsuu Nukku-Matti joten adioos!

ps. Seuraava postaus sisältää omia ostoksia, stay tuned! ;)

With love: Mimmu

2 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia lapsille! :) Ulkovaatteissa itse ainakin yritän panostaa laatuun, vaikka olisikin hieman kalliimpia :) Ainakin nyt 4-v pojalle jolla vaatteet on oikeasti kulutuksella :D Voi kun itsekin pääsisi taas salille ! Siitä saa kyllä niin paljon energiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on totta, nykyään noiden vaatteiden on todella kestettävä! On niin monet kerrat joutunu uudestaan ostamaan lisää jos on sattunut sortumaan halppisversioihin...
   Kuntosali liikunnasta saa todella paljon energiaa, itse tykkään ainakin :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥