sunnuntai 31. elokuuta 2014

Peaceful Sunday

Tänää on ollutkin oikein rentouttava sunnuntai, herättiin tosin jo klo 7 ja lähdettiin 8.30 ulos. Klo 10 aikoihin palattiin sisään siivoilemaan, tekemään ruokaa, pesemään pyykkiä, tiskaamaan........ Aamulla vielä paistoi aurinko ulos mentäessä, mutta nopeasti se sitten meni pilveen ja koko loppupäivä onkin ollut tasaisen harmaata :/ Hirmuisen kylmäkin jo oli, olisi saanut hanskat olla matkassa mukana.

En tiedä miten teillä muilla, mutta ainakin itsellä kovastikin vaikuttaa tämä sää jaksamiseen. Heti huomaa, että ei vain jaksaisi tehdä asioita, mielummin jäisi kotiin peiton alle nauttimaan lämmintä juomaa..


Aamupalaksi banaani- jugurttia ja ruisleseitä, nam :P

Loppu päivä menikin sitten piirrettyjä katsellessa, teetä nauttiessa, villasukat jalassa, sohvalla makoillessa viltin alla :) On ollut oikein rentouttava ja mukava sunnuntai, jopa pojatkin ovat olleet aika rauhallisia :)

Eipä mulla muuta, mitä muiden viikonloppuun kuului? :)

With love: Mimmu

6 kommenttia:

 1. Itsekin olen huomannut, että tämä keli vaikuttaa jaksamiseen, eikä saa samalla tavalla mitään aikaiseksi. Ei huvittaisi ensimmäisenä aamulla olla ulos lähdössä, kun on niin harmaata ja kylmää. Onneksi olen kuitenkin saanut itseni sinne joka aamu pakotettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep täällä sama, täytyy pakottaa itsensä ulos! :s Mutta ehkä tähänkin säähän tottuu pian.. Toivottavasti :D

   Poista
 2. Keli vaikuttaa tosi paljon fiilikseen ja jaksamiseen! Musta tuntuu, että juoksin pitkästä aikaa kympin lenkin ihan vaan siks että oli niin nätti keli, ettei vaan tehny mieli kääntyä aikasemmin kotiin :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan rento tunnelma kuvissa! Juuri sellainen, miksi itsekkin sunnuntait aina kuvittelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa että myös kuvista välittyy sama rentous! Se oli tarkoituskin :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥