sunnuntai 10. elokuuta 2014

Onnellinen pyykinpesijä!

Heipsan, taas on vierähtänyt muutama päivä viimeisestä postauksesta joten kerrottavaa siis riittää :))
Kuten jo otsikkokin kertoo, kotiimme saapui tällä viikolla uusi PESUKONE! Ai että, nyt on sitten pyykätty oikein urakalla ja nyt vasta loppuviikosta se pyykkivuorikin jo pieneni :D Kuulostaa ehkä vähän tyhmältä mutta oon niin onnellinen ja täytyy muistaa, että niin pienistäkin (tai siis suurista) asioista kun pyykinpesukone täytyy olla kiitollinen, olisi ihan järkyttävää jos joutuisi pestä pyykkiä niinkuin ennenvanhaa!!

Pahoittelut huono kuva, mutta enpä nyt jaksa lähteä kuvailemaan uudestaa pelkkää pesukonetta :D


Käytän nykyään aina ja vain ainoastaan nestemäistä Ariel pesuainetta, enkä muuta. Arielissa on paras tuoksu ja nestemäisestä aineesta ei jää vaatteisiin koppuraista tunnetta niinkuin jauheesta. Pesuaineen hyvän tuoksun ansiosta huuhteluainetta en siksi käytä :)  Mitä te muut käytätte? Onko jokin tietty suosikki ja miksi? Olisi mukava kuulla :)

Viikolla saapui postissa myös postipaketti Kokkolasta joka sisälsi esikoisen syntymäpäivä lahjoja, mutta myös minulle kaksi RistoMatti Ratia pussilakanapakettia ja Dermosil kynsilakan :) Kiitos äiti<3

 

Ajattelin että tekisin jossain vaiheessa asunto postauksen, kuten aiemmin kerroin olemme muuttaneet uuteen asuntoon joten miten olisi semmoinen? :)

Entä mitä mieltä olitte tästä postauksesta, tekisinkö enemmänkin postauksia ihan vaan pelkästään arki asioista, liittyen kotiin tai kauneuteen? :)

Mukavaa sunnuntain jatkoa :)
With love: Mimmu

3 kommenttia:

 1. Asuntopostaus kuulostaa hyvältä idealta! Kannatan!! :) Koti ja sisustuskuvia on aina kiva katsella. Meidänkin pitäisi käydä pikaisesti ostamassa tuollainen samanlainen pesukone, koska joudun jatkuvasti tuskailemaan pienen päältä täytettävän kanssa :D Kohta 4 ihmisen pyykit tuossa pienessä koneessa pitäisi pestä niin ei kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntopostaus tulossa pian! :) Mä tilasin ton koneen, ei ollut edes kallis :) Ja hyvin pesee vaikka ei olekaan mikää kallis merkki!

   Poista
 2. Itse käytän nestemäistä omo colouria ja oon ollut tyytyväinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥