maanantai 21. heinäkuuta 2014

It´s monday again, and I can feel it......


 weheartit.com


Tänään on maanantai ja sen kyllä huomaa. Jo kolmas maanantai peräkkäin kun jotain ei niin mukavia asioita sattuu ja tapahtuu.
Kolme viikkoa sitten maanantaina vein rakasta autoani katsastukseen, eipä mennyt läpi enkä saanut enää ajaa sillä muutakun korjaamolle. Koko viikko oli pilalla. Mutta hei, sain sentään alennusta uudelleen katsastuksesta, sekin varmaan ihan vaan säälistä :´D
Nooh seuraavana sunnuntaina esikoinen sai uuden hienon jopon, olin suunnitellut meille reitin jota lähdettäisiin kokeilemaan uudella pyörällä, mutta jo pihassa toinen apupyöristä vääntyi, eikä edes naapurin herran ystävällinen apu siihen auttanut :( Lähdettiin sitten vanhoilla pyörillä ajelemaan lenkkiä, kunnes kaatosade yllätti ukkosen kera! Jälleen kerran oli heti aamusta niiiiiin maanantai fiilis.
Tänä aamuna heräsin ehkä hieman varautuneella asenteella koska tiesin mikä päivä on, 15 minuuttia heräämisestä toinen lapsista pudottaa järkkärin lattialle!? Noh onneksi kamera ei muuten vaurioitunut mitä nyt sivusta halkesi pieni läppä..... Miksi maanantai on olemassa?? Miksei silloin vois vaan nukkua koko päivän?? Maanataissa ei ole mitään järkeä, eikä mitään hyvää!
Voi maanantai, kauhulla odotan mitä viikon päästä maanantaina tapahtuu!?

Asiasta kukkaruukkuun tässäpä kesäinen kuva eiliseltä, just keep smiling! :) Kiitos ihanan auringon tässä jaksaa edes jotenkuten hymyillä :))))


 With love: Mimmu
Ps. Instagram: miamiaaw löytyy, tulkaa sinne! :)

2 kommenttia:

  1. Maanantait on usein kyl vaikeita,mut pitää tehä sillon jotain mukavaa ni unohtaa ikävät vastoinkäymiset:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Onneks nyt viime maanantaina ei tapahtunu juuri mitää ihmeellistä :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥