keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Hellureiiii!

Heissulivei tännekin puolelle, ensinnäkin banneri saa nyt lähteä huitsin hittoon ja kyhäilen uuden sellaisen kunhan tässä nyt kerkeän! Tänää ajattelin postata viime viikonlopusta! Kävästiin ihanan ystäväni kanssa lauantaina satamassa yhdellä istuskelemassa, ihmisiä oli todella paljon, lämmin sää, aurinko paistoi, hyvää musiikkia ja ah niin ihana kesäilta auringonlaskuineen <3 Elämästä ei voinut silloin muutakun vain nauttia.  Samalla napsittiin hieman kuvia toisistamme :) Matkamme jatkui sen jälkeen Lahden keskustaan bailaamisen merkeissä! Olipahan hauskaa taas jälleen kerran!


 

Ihana ilta ja saatiin kyllä kauniita kuvia, vai mitä? :)

 With love: Mimmu


9 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kaunis asu! :) tykkään tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Toppi onkin uusin kirppislöytö! :)

   Poista
 2. On kyllä kauniita kuvia ja upea toi kuvauspaikka <3 Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain, jos olis ollu enemmän aikaa niin olis tullut varmasti enemmän kauniita kuvia :) Täytyy joskus mennä uudelleen kuvailemaan!

   Poista
 3. Piti tulla kurkkaamaan sinunkin blogisi! Ihana asu ja ihanat kesäkuvat :) Upea ilta-aurinko<3 Vitsi oot kyllä tosi hyvässä kunnossa kahden lapsen jälkeen, huomaa että olet kova treenaamaan :) Toivottavasti itsekin pääsee entisiin mittoihin tämän toisen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Juu kyllä on töitä tehty paljon ja vielä on lisää edessä :)) Kyllä säkin pääset hyviin mittoihin jos vaan tahtoa riittää!

   Poista

Kiitos kommentista ♥