lauantai 28. kesäkuuta 2014

Hejssan!

Täällä taas, piti jo eilen illalla tulla kirjoittelemaan mutta sänky voitti sillä kertaa!

Tällä viikolla onkin ollut kaikenlaista puuhaa, kuntosalillekaan en ole kerennyt kuin kahtena päivänä! Mutta mä kerkeän siellä hikoilla ensi viikollakin :) Tämän viikon kohokohta oli siskoni ja siskonpoikani Kokkolasta. Lapsetkin oli aika riemuissaan ja mukavasti meni päivä yhdessä.. :)
Se mikä tässä viikossa oli ehkä kaikkein huvittavinta on mun reppana auto. Keskiviikkona siitä vietiin keskellä päivää radion paneeli ja torstaina ajoin sen keulan suoraan puuhun peruuttaessani pois parkkipaikalta!! Onnekseni eilen ei tapahtunut mitään vaikka autolla illalla ajelinkin :D

 I just love roses :)


 Eilen siis pidettiin esikoisen kanssa herkutteluilta, tehtiin tacoja ja syötiin karkkeja :p Nyt onkin sitten olo sen mukainen että syöty on, mutta pitää sitä kerran kuussa pitää edes yksi herkkupäivä!Tänään nukuttiin pitkään ja herättyämme suuntasimme kaupoille ostamaan dvd- soittimen, pyörähdimme myös Jyskissä mutta pari pyyhettä tuli vain ostettua.
Gigantista yritin katsella itselleni jonkinlaista sykemittaria, mutta mun mielestä siellä oli aika huono valikoima. Käväsimme sitten prismassa, ja onneksi mentiin sillä sieltä löytyi juuri mun etsimäni sykemittari!

Dvd- soitin, pari leffaa lapsille ja muutama käsipyyhe :)
Täytyy illalla syventyä mittariin ja tutkia miten se toimii! :) Kellään kokemuksia tästä? Kuulisin mielelläni! :)

With love: Mimmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥