sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

New heels

Esittelempäs tässä uudet ihanuudet jotka löysin paikalliselta nettikirppikeltä :) Ihanaa että sellaisia on olemassa, sillä mun aikani ei riitä yleensäkään kaupoissa kiertelyyn joten luojan kiitos netistä löytää nopeasti ja edullisesti sen mitä löytää :) Joskus sitä tekeekin niitä helmi löytöjä, niinkuin esimerkiksi nämä. Mulla ei ollut mitään eityistä tarvetta näille (nii vissii ;D ) mutta nähdessäni näistä kuvan mun oli pakko saada ne! Valitettavasti tämän ihanan sään vuoksi en pääse vielä vähään aikaan näitä käyttämään :/ Mitäs tykkäätte? :)

 Sitten koulu kuulumisia, NYT SE ON OHI!!!! Oppari jakso on todellakin ohi!!! Miten vittaja fiilis onkaan tällä hetkellä, vaikka tosin todella väsynyt. Mutta innolla odotan päättäjäisiä, tilasinkin tossa jo päättäjäislakin itselleni :)  Odotan sitä hetkeä kun saan paperit käteen ja sitä tunnetta että vihdoin oon saavuttanut sen mitä lähdin toteuttamaan 2 vuotta sitten! :))))

Maanataina alkaakin työhajoittelu, jota odotan kans innolla :) Mikä parasta, multa kysyttiin jo että haluanko jäädä sinne koulun jälkeen töihin! :) Kerrankin jotain hyvää tässä elämässä :)

Mukavaa sunnuntaita!

With Love: Mimmu

8 kommenttia:

 1. On kyllä ihanat kengät ja onnea tuleviin päättäjäisiin ja valmistumiseen!

  VastaaPoista
 2. I LOVE your shoes !!!!

  Hâve a nice day :)

  Fashionistaneversleep.com

  VastaaPoista
 3. Upeat nilkkurit:) On se kyllä mahtava fiilis kun kaikki on valmiina ja kaikki ponnistelut palkitaan:) Onnea vielä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät :) Mä valmistun kans keväällä :)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. uu ihanat kengät! :))

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mihkä se on kdonnut ihanien postauksien kanssa? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥