maanantai 17. maaliskuuta 2014

Polarn O.Pyret, Ticket2heaven

Ihanaa, kerrankin oli sellainen fiilis kaiken iltapuuhien ja siivousten jälkee,n että avaampas koneen ja kirjoittelempas vähän :D Ei vaan, oikeasti mun täytyisi kirjoittaa opparin päiväkirjaa tai siis edes aloittaa se, mutta nopeasti kerkeän väsäillä edes yhden blogikirjoituksen :)

Ajattelin tänää tehdä postauksen vaatteista lapsille joita ostin lomaillessani Kokkolassa.
Polarn O. Pyretissä oli ihan hirmuisesti alennuksia ja erityisesti pojat tarvitsivat sukkia joita sitten tarttui mukaan useampi pakkaus.
Ihanan kirjavat ja kirkkaat värit joita rakastan käyttää lapsilla :) Ostan usein pojille myös punaisen värisiä vaatteita ja esikoisen yksi lempi väreistä onkin juuri punainen :) Edullisesti laadukkaita sukkia jotka varmaan kestääkin melko kauan.Tämän puvun esikoinen sai serkultaan, vähän käytetty ja hyvässä kunnossa on :) Harmi vain että pukua ei ehdi juuri nyt enää käyttä,ä mutta saakin jäädä ensi talveksi odottamaan, puku on kokoonsa nähden suuri.

Hohhoijaa, alkaapas kellokin näyttää jo niin paljon että nukkumaan tästä joutaa! Huomenna ahkerasti kirjoittelemaan päiväkirjaa :DD

Good night!

                                                                       With love: Mimmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥