sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Karvaliivi

Heipä hei jälleen piiiitkästä aikaa :) On tässä ollut sen verran kiirusta että en ole edes kerennyt konetta availla moneen viikkoon, kaikki tärkeimmät asiat kun saa hoidettua puhelimella :D
Bloggausta en kuitenkaan tykkää harrastaa puhelimella.

Mitäpä tänne kuuluu, no koulua koulua ja paljon. Ihan jäätävä stressi siitä, kahden viikon päästä on jo opinnäytetyö seminaari!!! Koulussa on muutenkin asiat ihan sekaisin puuttuvan luokanvalvojan vuoksi, en ole vielä varma joudunko menemään työharjoitteluun tässä keväällä 4 viikoksi vai en. Ainakin viimeisen tiedon mukaan en joudu, mutta sen näkee sitten ensi viikolla...

Vietimme tuossa hiihtoloman perheeni luona Kokkolassa. Pääsimme näkemään kaikki ihania rakkaita ja uutta tulokasta, siskontyttöä <3 Ensi kuussa onkin sitten ristiäiset johon täytyisi jälleen matkustaa.

Tänään ajattelin esitellä uuden rakkauteni, Hm:n karvaliivin <3 Pidin tätä tällä viikolla ensimmäistä kertaa ja kyllä kuuma tuli :D No ehkäpä ensi talvena käyttökertoja kerääntyy lisää.


HMTällä viikolla muutenkin tuli kaivettua kevät vaatteita esiin, otin jopa käyttöön n. 5 vuotta sitten ostamani sinisen kevät takin, jota en rehellisesti sanottuna ole käyttänyt kertaakaan :D Tällä viikolla yksi päivä hoksasin että mullahan on se takki ollut kaapissa pölyyntymässä vuosia, ajatuksella että joskus myisin sen mutta onneksi en ole myynyt! :) Se on jäänyt kaappiin seisomaan juurikin sen värin vuoksi, mutta nyt se ei tunnu yhtään huonolle... :)

Takatalvi tuli ja se jos mikä harmittaa, mutta kuten yksi kuntosali tyyppi mulle tokaisikin niin parempi nyt kuin toukokuussa! Ja se on totta, täytyy vain toivoa että aurinko paistaa ensi viikolla kovasti ja sulattaa taas kaiken!
Hyvää viikkoa kaikille :)

                                                                  With love: Mimmu

4 kommenttia:

 1. Muakin harmittaa takatalvi.. mutta uhmaan sitä käyttämällä nahkatakkia vaikka jäätyisin pystyyn tuonne! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tuli kylmä tänää kun kevät vaatteissa kulki, kait se on kaivettava taas talvivaatteita kaapista :s

   Poista
 2. Love this style of gilet :)

  New post on my blog fashionistaneversleep.com

  Kisses

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana! Tuon kun pukee nahkatakin päälle, tulee varmasti kiva kontrasti. Mä itse tykkään luoda erilaisia kontrasteja asuihini, esim. just materiaalien avulla. :)

  Milla / millamainen

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥