maanantai 10. helmikuuta 2014

Monday

Heipä hei taas kaikille ihanille, viikonloppu sujahti aika kiireisissä merkeissä, oli koulutehtäviä ja yövieraita mutta sekaan mahtui myös hieman kirppistelyä :)

Perjantai meni koko ilta koulutehtäviä vääntäen, lauantaina yritin keskittyä tekemään niitä lisää mutta jostain kumman syystä siivoaminen nyt sattui kiinnostamaan vielä enemmän ;) Lauantai siis sujui siivoilun parissa ja illalla saapui lapsuuden ystäväni yökylään. Teimme hyvää ruokaa ja istuimme iltaa aikuisten kesken :)
Sunnuntaina kävimme paikallisella kirpputorilla josta löytyikin sopivat vaaleat revityt farkut ja ihan uusi musta villakangastakki johon kyllä ihastuin heti!


Yllä olevassa huonosti otetussa kuvassa on perjantaina fb- kirppikseltä ostettu ihana neule jonka yhdistin mustan vyön kanssa. Kunnon kuvaa en nyt enää jaksa ottaa sillä olen aivan loppu tästä päivästä.
Tänään siis esittelimme omia opinnäytetöitämme koko luokalle ja luonnollisesti jännitin aivan sairaasti koko tilannetta!!!
Kaiken lisäksi yhdeksi arvioiaksi saapui viereisestä koulusta yksi opettaja, hän tuli antamaan palautetta meidän esiintymisestämme.
Oma esitykseni meni melko hyvin, mutta aina on parantamisen varaa. Vihaan esiintyä ja olen aina vihannut sitä. Mutta huh onneksi se on nyt ohi, siksi aikaa kunnes on opinnäytetyön esittely. No uskon että sen esitteleminen on paljon paljon helpompaa sillä silloin tuote on valmis ja silloin on jopa jotain kerrottavaa aiheesta :D
Nyt lepäämään, on aivan tajuton päänsärky tästä päivästä! :(

2 kommenttia:

  1. Hei, blogisi löytyy täältä :) http://muotiblogikooste.blogspot.com/2013/11/muotiblogikooste-12.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥