torstai 23. tammikuuta 2014

Thursday

Viikko lopuillaan ja niin on myös kokeetkin! :) Alkuviikko meni aika väsyksissä, joka iltaisen lukemisen ja tehtävien tekemisten vuoksi. Eilen vihdoin pääsin ajoissa nukkumaan illalla ja nukuinkin kuin tukki! Aamulla huomasin että olo oli todella paljon virkeämpi! :)
Mutta siitä huolimatta näin todella outoja unia :D
Ensimmäisessä unessa juoksin metsässä isoa karhua karkuun! Muistan edelleen sen paniikin  mitä siinä unessa oli :D Mutta hassua oli se, että minulla ei siinä unessa ollut kauhea kiire, kun ei se karhukaan mitään juoksu jalkaa mun perässäni tullut, mutta seurasi kummiskin :D Seuraavassa unessa näin, että autooni oli mustauduttu meidän omassa kotipihassa. No tämä tietenkin johtuu siitä, että autoni ovet eivät ole menneet aikoihin lukkoon ja monesti mietinkin että IHME ettei kukaan ole tajunnut mennä autoon sisään! Toisaalta, en ikinä jätä sinne mitään joten ei se haittaisi vaikka joku sinne menisikin :D Mutta hullunkurisinta tässä on se että murtautujat olivat 7-8 vuotiaita pieniä pojan koltiaisia :DD Hohhoijjaa, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan nään unia ja sitten ne on jotain niin todella ihmeellisiä.
Mutta tuo karhu uni mua jäi mietityttämään ja katselinkin aamulla netistä mitä karhu tarkoittaa unessa. Onko täällä muita ketkä uskoo että unet merkitsee jotain? Minä uskon, jos jotain todella omituista tapahtuu unessa tarkistan aina jostain unikirjasta/nettisivuilta mitä se tarkoittaa :D


Karhu unessa
 
Karhun näkeminen unessa tarkoittaa, että sinun lähipiirissäsi on vihamies, joka on erityisen katala. Karhu viittaa siis nimenomaan vaikutusvaltaiseen vastustajaan. Jos karhu seuraa sinua unessasi, voit luottaa kumppanisi lojaaliuteen.


Jos karhu ajaa sinua takaa, mieti tarkkaan ystäviäsi, sillä uni voi merkitä muun muassa sitä, että joku ystävistäsi yrittää vahingoittaa sinua. Jos kuitenkin silität tai pidät karhua hyvänä, voit olla varma siitä, että rakastettusi on sinulle uskollinen ja tuo sinulle paljon onnea.
Naiselle karhu merkitsee usein mieheen liittyviä tunteita.

Karhun pois pelottaminen unessa viittaa suureen itseluottamukseen.

Jos unessa näkemäsi karhu onkin emo, viittaa unesi tällöin omaan lapsuuteesi, samaan aikaan siis kuin sinua hoivattiin samalla tavalla kuin karhuemo voivaa pentujaan.
Karhu on siitä mielenkiintoinen unisymboli, että siinä yhdistyvät voimakkaat tunteenilmaisut (viha/rakkaus).
  
Karhu

Unet karhuista kuvastavat usein eläimellisiä voimia ja itsenäisyyttä, karhu on myös talvisen leponsa vuoksi kuoleman ja jälleensyntymisen eli elämänkierron symboli. Monissa perinteissä karhut edustavat myös feminiinistä, vastaanottavaista energiaa sekä itsehavainnointia, oman sisäisen maailman ja ajatusten tutkimista.

Tämmöisiä tekstejä löysin googlesta :)

Mutta nyt siis asiaan :D Tänään kävimme englannin tunnilla keskustelun opettajan kanssa ja saan kurssinumeroksi 3! Jipii, edes jotain hyvää tässä jaksossa :) Mutta en niinkään ihmettele, mulle englanti on ollut aina helppoa.
Hyppäreillä päätin sitten lähteä kuvailemaan vaatteita ja asusteita keskustaan koulutehtävääni varten, poikkesin Arnodlsiin kahville ja aloin ihmetellä miksi aikuiset ihmiset kantavat hirveän täynnä olevia Tiimarin kasseja käytäviä pitkin TAI RAAHATEN maata pitkin koska eivät jaksa kantaa. Kiinnostukseni heräsi ja menin katsomaan mitä siellä oikein tapahtuu. Näin kylttejä jossa luki että 10€ kassillinen tavaraa tyyliin.
Kysyin kassalta että onko tämä totta, saako kassiin tunkea mitä tahansa tavaraa ja se maksaa vain 10€?? Kyllä vaan, niin se oli :)
No eihän siinä sitten muuta kuin hakemaan kassia, aluksi kävin kaupan läpi katselemassa mitä siellä enää oli jäljellä sitten aloin itsekin kerätä.
Löytyi siis vaikka ja mitä, kaikista eniten pidin siitä että aurinkolaseja oli vielä jonkun verran jäljellä ja ihan hyviltä ne tuntui päässä :D Enpä ole edes ennen tajunnut että siellä niitä olisi :D Nyt on kiva sitten keväällä päästä käyttämään näitä, olen jo tällä viikolla manaillut että tarvitsen aurinkolasit autolla ajaessa :)
 Kaitaliina ja tyynynpäällisiä kevättä varten :)

Löysin fb kirpputorilta suloisen farkkupaidan pitsimiehustalla :)

Huh tulipahan tekstiä! Kerrankin jotain on kirjoitettavaa ilman että tarvitsee alkaa miettiä mitä kirjoittaisi :) Nyt ajoissa nukkumaan niin jaksaa herätä aamulla taas pirteänä! :)

ps. Olen tänään ollut erittäin hyvällä tuulella ja hymyillyt paljon :) Huomasin kaupungilla ollessa että jos hymyilee saa myös hymyileviä katseita takaisin :) Siitä tuli tosi hyvä mieli itselle! :) 
Hymyilkää siis enemmän!! :)

// I saw very strange dreams last night.
I went shopping today, I bought a lot of things from sale.//

1 kommentti:

Kiitos kommentista ♥