perjantai 10. tammikuuta 2014

Iittala

Rakas äitini lähetti minulle tällä viikkolla paketin jossa oli kaksi iki ihanaa Iittalan Kastehelmi tuikkukippoa :) Se oli mukava yllätys, sillä olin viime aikoina harkinnut ostaa ne itse, mutta nyt mun ei tarvitse :) Täytyisi vaan keksiä niille paikka....

                          Tsiisus että näutin katsella näitä kuvia, niin selkeitä ja hyviä verrattuna entiseen :))


Tällä viikolla postissa saapui myös Oriflame- esite, ajattelin tilata sieltä joitain ihonhoito tuotteita edulliseen hintaan :)
Myös ihana Uusi- Päivän ennakko tuli eilen katsottavaksi! Onko ketään muita kuka seurailee sitä?

Tänää mun on ahkeroitava ja tehtävä iltapävällä/illalla kemian, terveystiedon ja kuviksen verkkotehtäviä, tajusin torstaina että herranen aika miten aika rientää enkä ole saanyt tehdyksi niitä paljoa yhtään! Kohta loppuu jakso ja osalla noista on tän kuun vika päivä palautuspäivä ja tentti!!
Muutenkin koulussa on tällä hetkellä vaikka ja mitä hommaa, eikä asiaa auta se että tunteja pidetään kolmessa eri paikassa... Huhhei, mutta loppurutistus palkitaan sitten valmistumisella parin kuukauden päästä :) Yritän sillä tsempata itseäni aina kun tuntuu että ei jaksa! :)

Mukavaa lauantaita kaikille! :)

ps. vastaathan yläkulmassa olevaan kyselyyn! :)

2 kommenttia:

  1. Nythän vasta tajusin että niin ne kuvat uudella kameralla on laitettu tänne eikä sinne liikunta blogiin. :D Hyvii kuvii kyllä. Lisää Lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin hyvä että tajusit! :) Kiitos, lisää on kyllä tulossa :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥