perjantai 17. tammikuuta 2014

HP Pavilion TouchSmart

Tällä viikolla saapui uusi tietokoneeni HP Pavilion TouchSmart :) Uusi käyttöjärjestelmä lisää koneen käyttöön hieman haasteellisuutta sillä aikaisempaa kokemusta siitä ei ole ollut... :D Menee aina hetken aikaa kun löytää etsimänsä, JOS löytää.

Koneessa on myös kosketusnäyttö, mutta ainakaan vielä se ei ole tullu tutuksi, ei tunnu normaalille kosketella tietokoneen näyttöä :D Kaikenlisäksi aina jää kivat sormen jäljet! :)
Tälläpä on nyt sitten hyvä tehdä koulutehtävät loppuun!
Tänää täytyy taas ahkeroida terveystiedon verkkokurssi loppuun. Aloitin sen ennen joulua, teinköhän yhden tehtävän :D Mutta tänään se saadaan tehtyä :)

Mulla menee koko vklp koukutehtävien parissa, mitenkäs muilla? :)

// My new computer, HP Pavilion TouchSmart. This weekend I´m just gonna do my schoolwork, how about you? //

4 kommenttia:

 1. Täällä leikitään, siivotaan ja kuntoillaan! :D

  VastaaPoista
 2. Meki ostettiin just hp pavilionin kone.Harkitsin kosketusnäytöllistä mutta tulin siihen tulokseen ,että se on epäkäytännöllinen.
  Mulla meni kyl alus niin hermo tän kanssa.Koneen haun jälkeen meni 15h ,että saatiin kaikki ohjelmat ja pack up levyt tehtyä.
  Jotenki hassua että koneen valmisteluihin meni kauemmin aikaa ,kun esikoiseni synnytyksessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo täällä mennyt kans monesti jo hermot kun lapset tulee sormilla tökkimään sitten on kaikki ohjelmat auki enkä osaa sammuttaa niitä :D en vielä tiedä tuleeko kosketusnäyttö olemaan käytössä mutta onhan se aika kiva erikoinen ominaisuus :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥