maanantai 13. tammikuuta 2014

Heräteostoksia ja vastoinkäymisiä

Tulimpas tänne nyt pikaisesti kertomaan toissa viikon heräteostoksista eli lusikoista :D Olin siis käymässä Lahdessa Neppinappi nimisessä liikkeessä, tarkoitukseni oli mennä ostamaan vetoketjuja mutta sieltäpä löytyi aivan kaikkea muuta ketjujen lisäksi :D Oikea unelmapaikka!
Siellä myytiin siis tuommoisia "kiemura" lusikoita, en edes tiedä nimeä noille mutta pakko niitä oli ostaa :D

Kerrompa myös vastoinkäymisistäni oman ihana rakkaan autoni suhteen... En enää tiedä itkeäkö vai nauraako.
Mun auto on semmoisen 13 vuotta vanha Seat farmari, diesel käyttöinen josta olen tyytyväinen. Se vie TODELLA vähän dieseliä mikä siis sopii niin opiskelija budjettiin :D enihau, joka kerta kun tulee syksy ja kosteat ilmat+pikku pakkaset, auton ovet alkavat temppuilla... NE JÄÄTYY. Kaiken lisäks kaikki ikkunat jäätyy myös SISÄPUOLELTA.
Eilen meinas jo taas palaa käämit ovien suhteen, laitoin auton lämmitykseen n. tunniksi ja kun oli aika lähteä ja pamautin oven kiinni tadaa, se ei mennytkään kiinni!!  Se siis jäi auki! Sama homma toisella puolella. No ei siinä, meni sitten se  1h että päästiin lähteen mihinkään... Ja eilen ei ollut vasta kuin -10 astetta pakkasta.
Tänä aamuna tapahtui jotain aivan uskomatonta. Laitoin lämmitykseen, se oli lämmin kun oli aika lähteä ja ovet toimi (kiitos lukkosulan) käynnistin, käänsin tuulilasin pyyhkiät päälle ja ainoastaan TOINEN SULKA PYYHKI! Nousin ulos kokeilemaan oliko pyyhkiä kiinni tuulilasissa mutta ei ollut ja se liikkui kun liikutin kädellä sitä :DDDDD Mä nauroin, ai että mua nauratti pitkin päivää!!
Siis joka ikinen aamu yhtä tappelua, milloin ei ovet aukee tai ne ei mee kiinne, lukot ei edes toimi, koska siitä kuuluu millaistakin vinkumista ja kohinaa ja mitä kaikkea.... Ei oo yhtäkää aamua talvella etten kiroais koko hökötystä maan alle! Ja huomenna pitäis olla aamulla -20!??!?? Nyt on -16 ja sen kyllä tuntee jo hyrrrr... Katsotaan lähteekö tuo kottero edes aamulla käyntiin :D
Niin ja eihän siinä mitään jos olisin yksin aamulla lähdössä, mutta kun aina on vielä kaksi pientä lasta mukana.

Olisi ollut mukavaa kertoa vielä lisää näitä ihania tarinoita autosta, mutta kello on taas ihan sikana, pitäis juosta suihkuun ja äkkiä nukkuun! Satuhäätkin jäi nyt välistä kokonaan, täytyy ne katsella areensta myöhemmin, nyt unia! :)

2 kommenttia:

  1. Siut on haastettu :) ! Lue lisää http://wonderfullmiraclesoflife.blogspot.fi/, tammikuun eka postaus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥