perjantai 3. tammikuuta 2014

Biozell

Sain viikonloppuna kävellessäni kaupassa shampoohyllyn ohitse päähänpiston ja ajattelin että kokeillaampas tätä paikallisen kaupan  kuivashampoota  :D Mitään samantapaisia en ole siis ennen käyttänytkään, joten tää purkki on mun ihka ensimmäinen :) Mitään suuria toiveita en kehitellyt tämän purnukan vuoksi ja ihan kokeilumielessä ostin, ajattelin että kokeillaan ja nähdään tarvitseeko noita kaupan juttuja enää edes ostaa.

Olen nyt siis kerennyt kokeilemaan tätä ainoastaan yhden kerran ja mielestäni lopputulos oli ihan ok hiukset eivät näyttäneet rasvoittuneelle pienen tupeeraamisen jälkeen, ainut miinus puoli oli se että laittaessa purkista valui jotain nestettä pitkin käsivartta :/
Tämä toimii siis hyvänä hätävarana jos ei ehdi/ole muistanut ostaa.

Selvästikin nää kuivashampoot ovat oikein suuri helpotus esimerkiksi pienten lasten äideille, tässä juuri mietin miksi en ole aikaisemmin ostanut  kuivashampoota!? Sillä en todellakaan jaksa nykypäivänä ravata suihkussa joka ikinen ilta taikka aamu, on kiire, väsyttää taikka nukahdan illalla lasten kanssa samaan aikaan. Seuraavaksi ajattelin ostaa ihan kampaamotuotteena.

Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia käyttämistänne kuivashampoista? :) Suositelkaa!

1 kommentti:

  1. Oliko tolla paljon hintaa?:) Edelleen liputan sitä Klippoteketiä kun se toimii mun päässä pari päivääkin!:o

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥