maanantai 6. tammikuuta 2014

Alennus myynneissä

Lauantaina lähdimme esikoisen kanssa Lahteen kiertelemään kauppoja ja katselemaan josko löytyisi alennuksista mitään kivaa, ja tottakai sieltä löytyi :))


                                    Vero Moda
                                                  Vero Moda


                                                 HM


                                                                       Gt


                                         Gt


                                    Vero Moda


                                           HM


Kiertelimme vaatekauppoja jotka olivat auki, kahvittelimme (esikoinen joi tietenkin pillimehua), ajelimme autoilla joihin työnnetään kolikoita ja sen jälkeen ne liikkuvat, joita joissain kauppakeskuksissa on (ainakin Triossa), vietimme laatuaikaa ja pojalle ostin Angry Birds lelusetin joka oli sekin alennuksessa :)

Lähtiessä poikkesimme Vero Moda liikkeeseen, ennen se oli mun kantapaikkani ja ostin melkeimpä kaikki vaatteet sieltä, nykyään kun se sijaitsee hieman syrjäisemmässä paikassa en ole käynyt siellä moneen vuoteen! Mutta onneksi eilen käytiin, löytyi sieltäkin kaikkea kivaa :)

Kyllä oli mieltä piristävä shoppailu päivä, en ole aikoihin ostanut mitään isoja määriä vaatteita itselleni. Samalla eilen sitten kattelin kaapista myyntiin laitettavia vaatteita, osan laitoin fb-kirpputorille ja lopuista vaatteista en tiedä mitä teen.
Myös kenkiä laittelin tossa äsken myyntiin.
Huomaan että mun tyyli on muuttumassa, onhan tässä tullut jo ikääkin muutama vuosi että ei tässä enää mitään teinejä olla, sen huomaa kyllä vaatteissakin että ei vaan enää tule pidettyä juurikaan mitään mitä kaapista löytyy. Musta tuntuu että nyt haeskelen sitä uutta tyyliä, viime aikoina ne vaatteet mitä oon ostanut tuntuu nekin jotenkin oudoilta eikä oo tullu paljoa pidettyä. Toki olihan tossa muutama vuosi mikä vierähti kotona lasten kanssa, raskausajat ym jolloin vaatetta ei tullut paljoa osteltua koska se olisi ollut turhaa. Luulen että se on vaikuttanut kaikista eniten. Ja kevätkin on tulossa joten vaatekaapin uudistus on ihan tervetullut :)
Olen myös tajunnut kuinka vaan pelkkä kotona olemine vaikuttaa negatiivisella tavalla pukeutumiseeni. Olin kesällä ja syksyllä muutaman kuukauden sairaslomalla ja sinä aikana kiinnostukseni pukeutumiseen hävisi melkeimpä kokonaan, silloin kun ei ollut mitään menoja ei tarvinnut myöskään vaivautua pukeutumaan millään tavalla. Huomasin myös tämän silloin kuin olin äitiyslomalla, ostamani vaatteet olivat yhtä tylsiä ja neutraalin värisiä kuin olla voi. Kamalaa. Nyt kun palasin takaisin kouluun, musta on ihanaa pukeutua ja laittautua, en muiden takia vaan itseni. On hyvä olla kiinnostunut ulkonäöstään ja pitää siitä huolta. Arvostan sitä myös muissa ihmisissä.

Ja tää sää, mitä nyt sanoisin, mä oon niiiiiin väsynyt että en voi keksiä muuta syytä kuin tämä synkkä ja harmaa sää!! Nyt kahvin keittoon ja ehkäpä pihalle, jos jaksaa :s

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! kyllä olen tyytyväinen löytöihin :) usein käy niin että en oikein meinaa löytää mitään mutta nyt löytyi :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥