torstai 24. lokakuuta 2013

Christmas in my mind... :)

Tänään olen ollut kovin jouluisella tuulella, siivoillut kaappeja ja suunnitellut tulevia jouluahjoja :)
Sain jonkin aikaa sitten idean, että ostan tai hommaan jostain isoja lasipurkkeja, koristelen ne ja lisään sisälle esim. luontaistuote kaupasta ostettuja tuotteita (vielä en ole tietoinen mitä sieltä ostan) tai sitten itse leivottuja pipareita ym, koska mikä olisi sen kivempaa kuin tehdä itse lahjat ja antaa ne sitten rakkaille ja ystäville :) Lapsille tietenkin tulee ostettua lelut mutta siskoille,äideille ja isoaideille tämmöinen lahja on varmasti kiva. Ruokalahjoihin täytyy myös väsätä sitten ohjeet mukaan, tai tuoteselosteet mitä kaikkea purkit sisältää :)
Viime jouluja teinkin kaikille omat kangas kassit jonka sisällä oli kynttilöitä ja käsipyyhkeitä :)
Mutta tässä muutama kuva joululahja ideastani :)kuvat: google

Tässä vielä yksi ihana helppo ja yksinkertainen jouluinen lahja idea, karamellitötterö AIVAN IHANA :) Tuommoisen voisin jopa ommella itse kankaasta ja jouluna ripustaa esimerkiksi lastenhuoneeseen tai mihin huoneeseen tahansa:)
Ihanaa ihanaa tätä joulun alus aikaa, nyt aloitankin tänä vuonna AJOISSA jouluhääräilyt vaikkakin kyllä tässä on kaikenlaista muuta ajatelavaa myöskin. Mutta hyvä että edes olen ajatuksissani jo suunnitelmia tehnyt ja eikös se sananlaskukin mennyt niin että puoliksi suunniteltu on puoliksi tehty :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥