sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vauhdikas viikonloppu :)

Huhhei mikä viikonloppu onkaan ollut, eilen tuli hieman shoppailtua lapsille välikausi pukuja, (vaikka ne ei niitä olisi ehkä niin tarvinnutkaan :DD ) lapsilla kyllä on jo entuudestaan puvut valmiina mutta vastaan tuli niin edullisia ja kivan värisiä pukuja että en sitten millään voinut jättää niitä sinne kauppaan!

Mulla oli hyvä tsägä sillä kokopukuja oli enään yksikokoa 98 ja takki+housu yhdistelmiä oli enään vain 3 pojille ja tottahan toki ne piti sitten olla samanlaisia :) Harmi vain että isoin koko oli juuri tuo 98 mutta onneksi tuo housu+takki yhdistelmä vielä sopi meidän esikoiselle vaikka hieman epäilin. Luulen että ei mene enää keväällä.. No sitten ostetaan uudet :) Mutta siis Reima merkkiset puvut oli. Ajattelin että nää vois olla ne paremmat puvut mitä käytetään kyläillessä ja kaupassa ym... Hoitoon pojilla on sitten jo entuudestaan puvut.Tänään tuli myöskin käytyä tuttavan luona lasten lelu kutsuilla :) Tuli sieltäkin sitten tilattua palapeli ja myrkyttömät+vedellä lähtevät värikynät. Ensi viikolla kipastaa ne hakemassa :)

Asiasta kukkaruukkuun, nyt viime viikkoina sairaana ollessa olen saanut aika pahojakin allergiareaktioita koirasta, mikä ei yleensä aiheuta mitään ellen sitten ole sellaisessa tilassa pitkään jossa koira on. Tänään sitten testasin ottamalla aamulla 2 allergialääkettä 2h ennen kylään menoa jossa oli siis pieni jackrussel koira, oikeastaan mitään oireita ei tänään onnekseni tullut. Tuossa viikko sitten olin tilassa jossa oli koira n.30min ja sen jälkeen alkoi henkeä ahdistaa ja kurkkua turvottaa :/ Se turvotus jatkui sitten seuraavaan aamuun asti jonka seuraksena oli pakko lähteä päivystykseen hakemaan voimakkaampia lääkkeitä.
Toivon suuresti että vastustuskyvyn palauduttua en enää oirehtisi koirasta noin voimakkaasti, sillä monella tutulla/sukulaisellani on koira. Tuntuisi todella kurjalta jos en enää kykenisi mennä sellaisiin paikkoihin jossa on koira... Mutta aika näyttää...
Käväsin tänää myös salilla päivällä ja kyllä huomaa ettei tässä ole vielä kroppa kunnossa, piti pitää todella pitkiä taukoja toistoja tehdessä koska pulssini nousi todella korkealle...Kauankohan tätä parantumista vielä kestää?
Olen nyt myös alkanut kiinnittämään enemmän monipuoliseen ruokavalioon (etenkin salitreenauksen yhteydessä) ja siihen että saan tarpeeksi vitamiineja jotta vastustuskykyni pysyisi parempana. Tuossa muutama viikko sitten olin niin pahassa kunnossa, että oikeasti pelkäsin mihin tauti vielä jatkuu. Lisäksi sain muitakin huonoja uutisia lääkäriltä...

Tänään on tullut siivoiltua aika kivasti, että huomenna ei oikeastaan tarvitsekaan siivota yhtään :) Vielä olisi kyllä kaappien siivousta ja ajattelinki aloittaa heti huomenna lasten mentyä hoitoon. Ihan kamalaa kun kaapit vaan pursuaa vaatteita ja kenkiä, taitaakin lähteä suuri kasa romua ulos!

Pikkuiset nukkuu jo ja kohta alkaakin Big Brother :) Good night! :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥