perjantai 13. syyskuuta 2013

I'm back!

Kesä tuli ja kesä meni, olen oikeastaan aika iloinen että se meni :) Mun kesä ei nimittäin mennyt ihan niinkuin piti. Mutta ihanaa että syksy saapui, saa ottaa käyttöön kivat syysvaatteet ja neuleet :) Myös saliharrastukseni alkoi jälleen ja aloitinkin siihen tarkoitetun blogin kirjoittamisen mutta sairastelun vuoksi sinne ei ole nyt päivittynyt mitään vähään aikaan :/
Ollaan tässä jo kolmisen viikkoa sairasteltu koko perhe, itsellä jäljellä pieni flunssa ja yskä.  Kovasti on sitkeää virusta ollut nyt liikkeellä ja tuntuu että sen käy läpi jokainen tuttu ja kaveri.. :/

Käväsin tossa viime viikolla ostoksilla kaupungilla ja kun saavuin HM liikkeeseen ja silmääni pisti ensimmäiseksi ihanaakin ihanampi fleecetakki johon rakastuin ensisilmäyksellä ja pakkohan se oli sitten saada!!

Takki näyttää ja tuntuu todella lämpimälle! :) kaiken lisäksi tuntuu niin ihana pehmeälle :>
Hintakaa ei ollut paha, 24,95€.
Sovituksessa olikin sitten hieman pieniä hankaluuksia, sillä nyt kun olen laihtunut niin tuntuu että mikään vaate ei istu päälle taikka jostain suunnasta jokin kiristää ja sitten jostain päin taas on liian leveä.
Kuten esim tämän takin kanssa kokeilin s ja m kokoja, s oli muuten hyvä keskivartalolta mutta hihat olivat mielestäni liian kireät ja lyhyet. Sitten ajattelin että varmasti pesussa taas kutistuu jonkun verran... Sitten kokeilin m kokoa, hihat olivat hyvät mutta väljyyttä jäi keskivartalolle. Toisaalta pitäähän sinne alle myös mahtua jotain joten valitsin m kokoisen.

Että tämmöistä tänne, mukavaa syksyn odotusta kaikille :) <3

ps. Tässä linkki treeniblogiini jos jotain kiinnostaa! :)) http://fitminea.blogspot.fi/ 
Ylhäällä oikealla löytyy myös linkki sivulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥