tiistai 5. helmikuuta 2013

My Idols

Ajattelin tehdä postauksen ihmisistä keitä ihailen :)
Heidi Sohlberg, erittäin kaunis ja tyylikäs. Pidän hänen vaatetyylistään ja kauniista mutta erikoisista kasvoistaan. Tällä hetkellä telkkarissa pyöriikin uusi sisustusohjelman mainos jossa Heidi onkin. Innolla odotan ohjelman alkamista!

kuvat: google


Kim Kardashian on myös erittäin kaunis ja tyylikäs! Ja mikä hienointa, Kim on normaalipainoinen nainen jolla on muotoja ja näyttää siksi erittäin kauniille. Ei kauniin tarvitse olla aina langanlaiha.
Mitä enemmän katselin Kimin kuvia sitä enemmän inspiroiduin hänestä, on hassua miten pelkistä kuvista voikaa inspiroitua niin paljon! :)

Samalla katsellessani taas heräsi halu värjätä hiukset tummiksi. Rakastan tummia hiuksia ja rusketusta. Mutta toisaalta, olen juuri saanut vaaleat houkseni takaisin niin en sitten viitsi alkaa taas uudestaan värjäämään.. Tiedän kumminkin että palaan aina vaaleaan hiusväriin! 

Tässä ovat kaikkein suurimmat idolini joita ihailen. Ketkä ovat teidän idoleita?

Ps. Minut löytää nyt myös Formspringistä, yläkulmassa näettekin linkin sinne! Samoin lisäsin sinne myös facebookin, bloglovinin ja oman käsityöblogini käykää kurkkailemassa :)

8 kommenttia:

 1. Itsekin löydän usein inspiraatiota Kim Kardashianin tyylistä!

  Mulla on kanssa vähän ongelma tummien ja vaaleiden hiusten välillä, kun en osaa päättää, kummissa viihtyisin enemmän. Jos vaalentaminen ei olisi niin työlästä ja hiusta kuluttavaa, vaihtaisin varmaan tukkani väriä jatkuvasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Jos se olisi yhtään helpompaa värjäilisin varmasti useammin tummasta vaaleaan! :D

   Poista
 2. kim kardashian on vaan niin ihana ! (= just se on upeeta kun se on normaalipainoinen !

  jenniprincesss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, todella upea nainen on kyllä :))

   Poista
 3. Heidillä on kyllä klassisen kaunis ja hillitty tyyli. Ihailen myöskin kovasti :) Kim Kardashianin tyyliin mun on vaikea samastua, koska hänellä on niin tummat hiukset ja silmät ja ne ovat niin vahva osa hänen tyyliään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta tuokin, Heidin kuvaa hyvin suomalaista naista :) Nätti ja hillitty :) Kimiin on vaikeampi samaistua juuri tuon tummuuden takia :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥