tiistai 22. tammikuuta 2013

Spring inspiration
Kuvista näette että meidän asuntomme kaipaa hieman piristystä ja uusia huonekaluja :) Ensimmäisenä tarve listalla olisi meidän olohuoneeseen uusi kattolamppu. Nykyinen lamppu joka siellä roikkuu on spottilamppu, josta joka ikinen spotti on palanut. Olemme moneen otteeseen käynyt kysymässä monesta eri paikoista uusia lamppuja kyseiseen vekottimeen mutta mistään niitä ei ole löytynyt. Lamppu on muuten kunnossa mutta saman kokoisia spotteja ei kuulemma enään valmisteta joten päätettiin että ostamme kokonaa uuden lampun! Katselin Ikaen verkkosivuilta ja sielläpä olikin monta kivaa lamppua jotka sopisivat juuri meille :)

Toisena tarve listalla on tietokoneelle/ompelukoneelle pöytä. Todennäköisesti olemme ostamassa tietokoneelle uutta pöytää sillä nyt se kököttää täällä keittiössä :D Olen kyllästynyt siihen että kone lojuu ruokapöydällä, se vaan ei kuulu sinne. Joten josko Ikeasta löytyisi semmoinenkin...

Myös lastenhuoneemme kaipaa kipeästi piristystä, ajattelin että ompelen uudet verhot ja muutamia tyynyjä/petivaatteita :)

Tänään pääsin ajoissa koulusta, joten nyt nautin olostani kotona. Eilen oli aivan ihana päivä, J:llä oli vapis töistä ja itse päätin jäädä kotiin lepäämään siinä toivossa että tämä päättymätön flunssa lakkaisi joskus jos saisin hieman levättyä. Eihän sitä sitten osannu maata koko päivää, joten J:n kanssa siivottiin yhdessä ja laitettii olohuoneen kalusteet uuteen järjestykseen :) Nyt on koko olohuoneen fiiliskin paljon mukavampi. Mutta eritoten mukavaa oli se että saimme viettää kokonaisen päivän yhdessä <3 :)
J:llä onkin taas iltavuoro viikko, joten paljon postauksia luvassa siis! :)

Toivottavasti piditte postauksesta! :)


2 kommenttia:

  1. Olis kyllä meilläkin tarve poiketa taas ikeassa! Pitäis ensin saada noi jouluvalot ikkunoista pois, ei vaan aika meinaa riittää kaikkeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä oon onneks jo heivannu joulukrääsät poies. Tosin ne odottaa velä tuolla nurkissa varastoon viejää :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥