keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Sisustus hömppää ja vähän muuta

Sisustus kärpänen on siis purrut mua ja kovaa, ihana katsella kuvia joissa mieli lepää. Oma tyylini on vaalea, yksinkertainen, maalaisromanttinen ja selkeä. Tosin osassa näistä kuvista on omaan makuuni liikaa tavaraa, mutta muuten noin huonekaluiltaan ja tekstiileiltään pidän huoneiden yleisilmeestä. Innolla odotan viikonloppua jolloin pääsemme käymään Ikeassa!!! :) Myös uusi kangastilaus täytyy tehdä heti huomenna.

Tänään päätin pitää vapaa päivän, vein lapset hoitoon ja jäin kotiin lepäämään. Stressi, päänsärky ja väsymys vei taas voiton. Ja täällä kotona täytyy järjestää taas kaikki vaatekaapit, sillä nykyään mun aika aamulla kuluu siihen, että juoksen ympäri kämppää etsimässä vaatteita! Toivon myös että Ikeasta löytyis jotain hyviä vinkkejä vaatteiden järjestelyyn.
Meillä on AINA kaikki vaatteet ihan sekaisin ympäri kämppää, sillä nää meidän vaatteet ei vaan yksinkertaisesti mahdu vaatekaappeihin enää! Joko alan raa-asti vain vähentämään vaatteita tai sitten on keksittävä uusia ratkaisuja säilytykseen. 
J:llä on iltavuoro viikko joten aikaa mihinkään järjestelyihin mulla ei ole silloin iltaisin. 

Myös koulumotivaatio on ihan kadoksissa! Sepäs mua on alkanut tässä huolestuttaan.. :/ Miten saisin sen takaisin?? Auttakaa. Edes kevään valoisuus ei ole piristänyt mieltäni milläänlailla...


kuvat: Ikea

2 kommenttia:

 1. these pictures are to die for, wish my house looked close to these pics!

  Carol x
  http://fashion-bells.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yes they are and I wish that too! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥