sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Our new livingroom carpet :)

Olohuoneemme sai eilen uuden ilmeen, sillä löysin Sotkasta meille uuden maton :) Edelliset olohuoneen matot on mellä olleet vaalean beigejä tai muuten vaan vaaleita, joten nykyinen musta tuntui aluksi ehkä hieman oudolle. Mutta sopii meille koska toinen sohvista on tumman ruskea. Hintakaan ei ollut paha! 
Ainoa huono puoli tässä matossa on se että joka ikinen pikku murunen näkyy, mun hiukset ym roskat.. :D Juuri eilen tää siis ostettiin ja tänään sen jo jouduin imuroimaan kun oli täynnä roskia. Mutta musta tuntuu että sama ongelma oli edellisessäkin matossa vaikka olikin vaalean beessi, siinä taas näkyi kissan mustat karvat kaikista eniten.


Samalla poikien yhteiskuva sai uudet kehykset, vielä se keikkuu tuossa pöydällä josko sen tänään saisi ripustettua seinälle :)

Tänään taidetaan ihan vaan hengailla kotosalla, sillä tuttavalle meno peruuntui..-.- Luulen että isi käy ehkäpä hakemassa meille jotn hyvää ruokaa jostain, sunnuntai special... ;) Huomenna alkaakin meidän normaali arki, sillä nyt pojat menevät hoitoon :) Viime viikolla saivat olla kotona mummin hoidettavina.
Jospa sitä alkaisi vaikka siivoilemaan poikien huonetta ja keittiötä huomista varten, makselis laskuja ja pakkais poikien hoitorepun valmiiksi aamuksi. Myös pyykkiä pitäisi laittaa pyörimään, eli tätä normaalia arkea vaan :)

6 kommenttia:

 1. On ihanaa palata arkeen, alkoi hölläily jo masentaa!:D

  VastaaPoista
 2. Kiva ajaton matto:) Meillä on sotkasta semmoinen lankamatto makkarissa, oon kyllä tykännyt ja on ihan laadukas vaikkei paljoa maksanut! Kestänyt käytön ja pesut hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama,muakin alko jo ihan tässä ahistaan tää oleilu. En yhtään tykkää olla toimeettomana. Mäkin tykkäisin semmoisista nukkamatoista enemmin mutta ne taas ei oikein sovi meille kun oon niin allerginen pölylle!

   Poista
 3. Blogissani olisi sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivannäköinen sohvapöytä! Oon ettinyt jotain tuonnäköistä simppeliä kans, mutta ei oikeesti löydy mistään! :))

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitos! tosin toi on miehen mummon vanha pöytä, mutta hyvin sopii vielä meille :) on ainakin kestävä ollut!

   Poista

Kiitos kommentista ♥