maanantai 10. joulukuuta 2012

Uusia juttuja

Ajattelin postata tänään vaikka mulla ei todellakaan aikaa olis istua koneella :D Kymmenen asiaa tehtävänä vielä ennen joulua jos ei enemmänkin! Mutta palataan niihin asioihin kohta sillä nyt ensin esittelen eilisen päivän ostoksia.. :)

 HM:ltä ostin uuden kajaalin, kaverilta kuulin että on hyvä käytössä, no katotaan.. :)Uusi Fit me puuteri, ainakin eilen toimi hyvin mun kasvoilla :)


Uskokaa tai älkää tää on oikeesti kauniin lohen punainen paita, hassusti nyt vaan kuva vääristää :) Tämän ostin joulun juhlapyhiä varten kun lähdemme sukuloimaan, housut vielä puuttuu ;)

Eilen siis lähdin joululahja ostoksille, mutta kummasti sitä aina vaan eksyy vaatekauppoihin ostelemaan itselle kaikkea kivaa :) No nää kaikki mitä nyt ostin oli aika tarpeellisia tämän hetken juttuja että ei se haittaa :)

Ajattelin että pitäisin ehkäpä huommena vapaa päivän koulusta ja lähtisin tosiaan sinne joululahja ostoksille, nyt ajattelin ensin kummiskin ommella paketteihin jotain, kerron sitten myöhemmässä postauksessa että mitä :)

Mutta tässäpä pikainen postaus, nyt ompelemaan, kirjottelemaan joulukortteja, siivoilemaan ymymym.... :)


2 kommenttia:

  1. Mulla on se H&M liner kynänä, se on ollu tosi kätevä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas on ollu ihan aina kyniä, ekan kerran ostin tommosen nestemäisen :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥