torstai 30. elokuuta 2012

Päivä äitinä ja opiskelijana

Ajattelin kertoa teille päivästäni äitinä ja opiskelijana, koska olen jo aikaisemmin kertonut päivästäni pelkkänä äitinä.

Ensimmäisen kerran herään aina 5.30 jolloin J nousee ja lähtee töihin. Seuraavaksi kello soi 6.15 ja nousen vasta ylös 6.30-35 :D Ennen sitä esikoinen on yleensä tullut jo viereen nukkumaan.
Viime aikoina lapset on heränneet samaan aikaan kun mä joten touhua riittää heti kun silmät saa auki. Välillä saan herätä rauhassa ja juoda aamukahvit, sekös vasta mukavaa onkin.
Usein aamut sujuu ihan hyvin, joskus menee niinkin hyvin että lapset leikkii yhdessä sovussa tai katsovat pikkukakkosta kun taas joskus niinkuin tänää aamuna Miro kitisee ja roikkuu jaloissa. Koita siinä sitten meikata ja pukea itse.

7.30 alamme yleensä pukea ulkovaatteita päälle, vien pojat hoitoon ja lähden suunnistamaan koululle päin. Siellä oon yleensä 8 maissa.

Koulu loppuu pääsääntöisesti 14.30 ja matkaan mulla menee melkein se puol tuntia riippuen onko paljon ruuhkaa.

Tullaan kotiin klo 15.00 maissa, annan lapsille välipalaa taikka ruoan riippuu siitä onko eilisestä jäänyt, seuraavaksi yleensä tyhjennän tai täytän tiskikoneen heti ja alan ruoan tekoon. No tänää vuorossa ei ollut tiskikone vaan pyykinpesukone :)
Imuroin melkein joka toinen päivä... Viikonloppuisin on hyvä tehdä suurimmat siivoukset niin ei tarvitse sitten alkaa arki iltoina siivoileen.

Kun ruoka on syöty 16-17 maissa jää aikaa leikkimiseen, klo 19 aikoihin käydään sitten kylvyssä taikka suihkussa jonka jälkeen on iltapala.
Sitten on Miron vuoro lähteä nukkumaan jolloin itse nukahdan myös melkein aina :D

Käyn itse suihkussa taikka syön taikka oon hetken koneella, J hoitaa yleensä Jaren nukkumaan ellei se ole jo kerennyt nukahtaa sohvalle :D

Eilen illalla en jaksanut katsoa BB:tä, alkaa pikkuhiljaa kerääntyä univajetta sillä oon aina tottunu nukkuun sen 10h noin... Mutta tänään illalla meinasin sen katsoa.

Kuren näette paljoa omaa aikaa ei päivässä ole (jos ei koulua lasketa) ja viikot meneekin sen takia hurjan nopeaa! :)

Meillä olikin tänää mielenkiintoinen päivä koulussa :) Otimme tulevista malleistamme kuvat ja mitat, sillä järjestämme muotinäytöksen syksymmällä :) Voisin laittaa tänne muutamia kuvia jos jotakin kiinnostaa ja juttua ideoistamme kuten esim. fantasia asuistamme :)

2 kommenttia:

  1. Mua ainaskin kiinnostais nähsä kuvia ! (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin tässä illalla laittaa kunhan pienokaiset menee unille :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥