torstai 16. elokuuta 2012

Kuulumisia!

Taas on mennyt aikaa kun olen tänne viimeksi päivitellyt juttuja! Mistähän sitä aloittaisi :D
No esikoisen synttärit meni tosi kivasti, lahjoja tuli paljon ja vieraitakin kävi ihan kiitettävästi vaikka kaikki eivät päässeetkään paikalle. Iso kiitos Jaren kummitädille joka tuli auttamaan mua leipomusten kanssa! Ilman häntä en olis kyllä selvinny! :)

Koulu alkoi tän viikon maanantaina ja samoin pojat meni hoitoon. Ekan aamun vaan itkin ikävääni ja koska koulu alkoikin vasta 11.45 kerkesin vielä siivotakkin kotona hyvin ettei tarvinnut sitten illalla siivoilla. Siellä koulussa sitten vaan tutustuttiin uuteen lukujärjestykseen ja lähettiin kotiin.
Tiistaina oli aika turha päivä koulussa, tehtiin semmoinen ryhmätyö joka kesti koko sen päivän...

Mutta eilen sitten tehtiin reissu Helsinkiin jossa kävimme Kiasmassa ja Ateneumissa. Vaikka nää paikat missä käytiin ei ollut mitää ihmeellisiä oli ne silti mielenkiintoisia koska en ollu koskaan ennen käynyt kummassakaan :) Samalla sitten jäi aikaa hieman shoppailuunkin.
Onneksi mulla ei ollut paljoa rahaa edes mukana, olisin muuten tuhlannut kaikki rahat! Mutta yksi paita tarttui mun mukaani Forumista Monki merkkisestä kaupasta :)
Vaikka muuten kaupan vaatteet ei kyllä ollut ihan mua varten... :D

Musta toi paita oli niin syötävän söpö että oli pakko ostaa vaikka kokoja olikin vaan L.


Käväsin myöskin toissapäivänä Robbarissa josta tarttui mukaan uusi ihana kalenteri ja kotiin ajattelin tehdä semmoisen kansion missä olisi kaikki hoitopaikan tiedot, työpaikan, koulun, reseptit ym kaikki tärkeät paperit ja numerot :) On erittäin kätevä meille kun tuntuu että kaikki on aina hukassa :D

Mitähän vielä... Tänään ollaan oltukin kotona päivä, Jare heräsi aamulla oksentamaan noin klo 6. Siitä lähtien onkin sitten oksennellut aika usein, toivottavasti ei enää sillä kylppärissä on aika kaamee pyykkivuori! Noh onneks on nyt aikaa siivoilla ja ulkona hyvä ilma niin pyykit kuivuu nopeaa.

Koulussa oon saanu muutaman uuden "kaverin" jos niitä nyt voi vielä kavereiksi kutsua muutaman päivän tuntemisen jälkeen :D Että ihan kivasti on kyllä koulu alkanut ja oon todellaki nauttinut siitä että aamulla saa laittautua ja tietää että on menoa johonkin ja saan syödä RAUHASSA kouluruoan, ei siis ole kentään pikkusta kerjäämässä taikka keskeyttämässä.. ;) Vaikka illalla sitä sitten onkin tosi tosi väsynyt niin silti, ei ole enää semmoista henkistä turhautumista. Ja illalla kun nukahtaa ei paljoa tiedä maailman menosta sillä mä en oo heränny kertaakaan :D
Koulusta kun tulee kotiin niin laittaa tiskit ja tekee ruoan, illalla keräilee lelut nii ei ole sitten seuraavana päivänä mitään kaameaa sotkuakaan :) Muutama yksinkertainen asia tehtävänä ja tietenkin J auttamassa :)
Nyt elämä tuntuu jotenkin mielenkiintoiselle ja hyvälle, ihanaa :) Ihana uusi arki!
Tässäpä pikaiset kuulumiset,toivottavasti joku näitä vielä lukee! :)

ps. Nähtiin eilen myöskin Tarja Halonen wou! :D

2 kommenttia:

 1. Mahtavaa kun postailet pitkästä aikaa:> Arki on parasta, mä en voi sietää pitkiä lomia ja pyhiä.

  - Alice

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps kiva kuulla! :) Juu tää uus arki on kyl ihanaa, ainakin viel toistaseks :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥