torstai 30. elokuuta 2012

Koulutöitä

Ajattelin  näin tähän alkuun esitellä erään videon jonka innostamana aijomme valmistaa valmiista miesten paidoista hameita tai mekkoja.


Musta tää video on aivan mahtava. Ei uskois että voi jostain yhdestä paidasta saada aikaan noin monta erilaista tyyliä tms.. Joissakin kohdissa vois sanoa ettei edes tunnistaisi sitämiesten paidaksi :D Erittäin inspiroiva video, mitäs tykkäätte? :)

Mutta siis lupasin näyttää teille meidän koulutöitä joten tässä ne tulee
Nää kaikki on siis vaan muotoiltu suunnitellessa asuja. Eli meillä on siis kaikilla parit ja ollaan haettu lahtelaisesta Patina nimisestä paikasta kaikki kankaat ja vaatteet. Teemme 2 fantasia asua ja lisäksi casual vaatteita useamman kappaleen verran. Itseäni hieman huolestuttaa koko muotinäytös siinä mielessä että meitä kaikkia on vain 10 ja tän 3 viikon aikana meitä on lähes koko aika puuttunut jotain koulusta ja edelleenkin puuttuu.
En sillä että vahtaisin ketä on koulussa ja ketä ei mutta, tottakai mua huolestuttaa se että miten me saadaan kaikki tehtyä ajallaan? Entiset muistot palaa pikku hiljaa mieleen, jolloin koko jakso  tehtiin vain harjoituksia ja loput 2 vkoa oli vain ainoastaan aikaa valmistaa se oikea tuote! Ihan hirveää voin kertoa!

Mutta tämmöisiä asuja meillä on ehkäpä tulossa, mille näyttää? :)

6 kommenttia:

 1. Miks mä oon jotenki kokonaan missannut et sä opiskelet vaatetusalaa? :D
  Siis niin hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä oon siitä kertonut täälläkin :)

   Poista
 2. Kivoja kankaita!:) kauhulla vaan katselen kuinka koulu on muuttunut remontin myötä, ei yhtään sama kuin 3 vuotta sitten:/ Muotinäytöksessä on kyllä suuri homma ja vastuu, ja se lisää työtä ja stressiä jos jotkut ns. lorvii ja on poissa muuten vaan..

  - Alice

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii säkö et kerenny oleen tuola uudessa paikassa? Mulla on taas ikävä sinne vanhaan paikkaan jota ei oo enää olemassakaan :/ Mutta tuolla on ainakin tilaa paljon nyt jne. Todellaki on iso vastuu, tänäänkä ei ollu kun taas vaan puolet koulussa.

   Poista
 3. Juu, en ole käynyt ollenkaan, remontti alkoi muistaakseni 09 syksyllä. Uskon, että tilat ovat siellä nyt tilavammat ja paremmat, silti aina ikävöi vanhaa:/
  Me tehtiin usein niin, että ne ketkä ei tullu kouluun ja oli usein poissa, ne sai projekteissa ns. paskahommat. Mitäs eivät olleet paikalla ajoissa:D

  - Alice

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, eipä tuolla nytkään olla katottu hyvällä sitä että tullaa myöhässä tai ei ollenkaan. Juuri eilen aamulla opettaja sanoi asiasta, senkin takia että meitä on niin vähän! Pikkasen jo huolestuttaa, mutta ei vielä onneks nii paljoa että siitä tressiä sais.. Huom. VIELÄ.

   Poista

Kiitos kommentista ♥