perjantai 24. elokuuta 2012

24.8.2012

Tänään meillä oli koulussa erittäin lyhyt päivä, päästiin jo 11.30 syömään ja sen jälkeen kotiin :) Mutta mäpä suuntasin lahteen Trioon shoppaileen! Ajattelin että ansaitsen nyt hieman itselleni uusia vaatteita ja vähän muutakin.. :) Ja aika meni mukavasti shoppaillessa, lapsille en nyt ostanut muutakuin kuopukselle kurarukkaset syksyä varten. Vaikka lapset ei nyt tarvinnutkaan mitään vaatteita taikka kenkiä tuli mulle silti hieman huono omatunto ostaa vaan itselleni vaatteita. Mutta tässä kuvat ostoksista:

Tuo villaneule on mun ehdoton suosikki! Hinta ei ollut yhtään paha ja mä palasin vielä takasin Ginasii ostaa sen :) Se on vaan niiiin ihana, oon jo jotenki ajatuksissani jo niin syksyssä. Samoin Ginasta ostin monta väljää toppia ajatellen että niitä voi sitten pitää leggareiden ja villaneuleiden kanssa :) Myöhemmin sitten käväsin vielä kirpparilla ja sieltä löyty yks paita ja musta villaneule :) Housut ja pari valkoista toppi ostin hm:stä, huomasin tässä että mulla ei oo mitää valkosia perustoppeja joten oli nyt sitten pakko ostaa niitäkin..

Koulussa on edelleen kivaa vaikka välillä tuntuu että meno on kuin yläasteella meidän luokalla :D Mutta onneks mulla on yks hyvä kaveri siellä ja muita uusia tuttavuuksia, ne riittää :)

Viikko meni taas nopeaa! Huomenna mennäänki kyläilemään anoppilaan ja sunnuntaista en vielä tiedä... Mitä teidän muiden viikonloppu sisältää? :)

3 kommenttia:

 1. Mennaan katsomaan ja kokeilemaan kouluvaatteita esikoiselle. Samalla varmaan napataan ne kynat, kumit ja viivottimet.
  Itselleni haluan kasan legginsseja, kun alkaa nuo muut housut jo hieman puristaa.
  Sisustusjuttuja samalla mennaan katsomaan (vaatetankoja ja henkareita).

  Perheen yhteista aikaa kahden viikon tauon jalkeen. Ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalle :) Mikään ei ole ehkä parempaa kuin perheen yhteinen aika, tai no joskus ehkäpä ihan se oma aika ;) Mutta kummiskin, mäkin nautin kun mennää kylää perheen kesken... :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥