perjantai 27. heinäkuuta 2012

Uusi sohva!

Tässä se nyt on :)Oli pakko tulla jo laittamaan kuvia tänne, vaikka kyllä vielä ompelen uusista kankaista muutaman tyynyn sohville (mylös toiselle sohvalle) jotta ne sitten sopisivat yhteen tumma ja vaalea sohva :) Sohva on levitettävä ja petivaatteet saa helposti jemmattua tonne toiseen kulmaan. Tosin me tänää vaihdetaan tuo pääty toiseen päähän niin sitten mahtuu hyvin olohuoneen pöytäkin mukaan :)
Nyt jopa tekee mieli loikoilla sohvalla! Juuri äsken tossa suihkutin tuon semmoisella tahroja hylkivällä aineella, voi olla että tuli vähän liikaa laitettua kun meni melkein koko purkki :D No mutta, luulis että nyt sitten lähtee liat poies helposti. Päällisetkin on irroitettavat että pystyy hyvin pestä, just hyvä lapsiperheen sohva!

Mitäs tykkäätte? :)

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän värinen! Itse haaveilen vaaleaan beigestä sohvasta tai valkoinenkin olis kiva:) Mutta irrotettavilla päällisillä!

    - Alice

    VastaaPoista
  2. Joo mäki haaveilen vaaleasta sohvasta, mutta sitten 10v päästä ;) Mä muutenkin tykkään kans vaaleasta sisustuksesta, mut täl hetkel se ei oo mahollista :D Toi sohva näyttää luonnossa paljo paremmalle, hiton puhelimen kamera kun on aika huono.. Sais nyt sen johon hommattua tohon kameraan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥