torstai 26. heinäkuuta 2012

Torstai

Huh kiirettä pitää, päivä on vielä puolessa välissä. Aamulla herättiin 7 ja perhetyönekijä tuli meille joskus 9.15 aikoihin, en siltikään ollut vielä valmis lähtemään mihinkään :D
Lopulta kymmenen aikoihin astuin ovesta ulos ja lähdin ajeleen kohti lahtea. Sielläkin auto piti jättää niin kauas kuin linkkuassan vieressä olevalle huoltoaseman ilmaiselle parkkipaikalle.
Sieltä sitten kipittelin keskustaan, kävin valokuvaamossa mutta enpä ollut kotona kerennyt valita niitä 1v kuvia mitä olisin tahtonut teettää joten laitan ne menemään kohta sähköpostilla.
Seuraavaksi suuntasin kangaskauppaan eli lahden Eurokankaaseen. Mukaan tarttui kolmea eri kangasta tuleviin sohvien koriste tyynyihin :)
Seuraavaksi suuntasin Trioon ja matkalla törmäsin sattumalta vanhaan koulukaveriini joka oli tullut lomailemaan Norjasta tänne! Miten sattuikaan kävelemään juuri nyt vastaan :) Sovittiin että nähdään loppuviikosta kaupungilla :))
Triossa käväsin vaan kahvilla ja samalla Nissenillä vääntämässä silmälaseja sillä ne valuu koko aika. Samalla tuli sitten ostettua halvalla silmälasikotelo.
Triosta tarttui myös rakkaille lapsilleni leluja jotka oli alennuksessa ja nehän oli tietty pakko ostaa :)
Sitten jatkoin matkaani Giganttiin ostamaan lamppuja jotka oli jotain energiansäästö lamppuja ja makso ihan pirusti :o Menin siitä sitten Kodin Terraan etsimään toisia lamppuja ja huomasin että siellä olis ollut paljon halvemmalla niitä lamppuja mitä ostin, kyllä vähän ottaa päähän et johonkin lamppuihin meni rahaa melkein 15e! Noh enivei, Terrassakaan ei ollut meidän olohuoneeseen sopivia lamppuja vaikka ne on joskus sieltä ostettu. Mutta sain erittäin hyvää asiakaspalvelua sieltä, kerrottiin mistä voisin saada samoja lamppuja mutta valitettavasti mun aika ei riittänyt... Olis menny vielä varmaankin 2h kaupungilla jos olis vaan voinu olla! Terrasta ostin myöskin rättejä, palohälyttimen Jaren huoneeseen ja vessanraikastimen..
Kodin Terrassa olis ollut vaikka mitä kaikkea ihanaa, onneks mulla ei ollut aikaa jäädä sinne koska olisin muuten tuhlannut sinne kaikki rahani!
Nyt on muuten mielenkiintoista käydä katsomassa tiliä, sillä mulla ei oo yhtää hajua paljonko on rahaa menny tänää...
Oli ihana tulla kotiin kun lapset nukkuu, nyt juonkin rauhassa kahvit, syön ja vähänlepäilen :)

J hakee tänää sen sohvan, jee! Pääsen huomenna ompelemaan sohvatyynyjä, sillä illalla on se hieroja jota oon kovasti odottanut!
Huomenna myöskin käydään tuttavilla kylässä :) Kiva viikonloppu tiedossa, sunnuntainakin saadaan vieraita :)

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaisi tietää, miten olet kokenut perhetyön? Jos joskus haluat kertoa, lukisin mielelläni kokemuksia ja ajatuksia siihen liittyen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voisin tehdä vaikka postauksen siitä huomenissa :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥