tiistai 31. heinäkuuta 2012

Sohvatyynyt ja vähän muuta

Mistäs sitä aloittaisi, no vaikka eilisestä päivästä. Lähettiin sitten heti aamupäivästä käymään terveyskeskuksessa koska Jare jätti Miron sormet semmosen ison laatikon kannen välii, vielä oikeen paukutti sitä kiinni ja mä tajusin Miron rääkäsystä että kipeetä otti!
Siinä sitten hätäpäissäni soittelin jollekin neuvoa että täytyskö nyt lähtee lääkärii käymää, kun en ite kärsiny kattoo sen sormia ko verta vaa tursus ja näytti niikö kynsi ois lähössä... No onneks sitten heti hoitaja katto sormia terveyskeskuksessa ja sano että huuhtelee sitä ja että välttää laittamasta sormia suuhun.
Huh että mä aina niin säikähän jos jotain sattuu ja ajattelen heti kaikkein pahinta tietenkin, ja sit en uskalla tutkia ollenkaa ite kun en vaan pysty.....

Onneks ei pahemmin käyny!

Koko ilta menikin sitten itkua ja kitinää kuunnellessa, en nyt tiiä oliko sitte kipeet sormet vai mitä se itkeskeli kun on nyt monta iltaa vaan kitissy. Jarekin taas oli ihana ittensä, uhmas ja teki kaikkea kiellettyä koko ajan. Mun oli illalla pakko lähtee pihalle en vaa kestäny olla enää kotona.

Illalla sitte myöhää aloin ommella noita sohvatyynyja, kolme niitä tein mutta yks eli viimene meni sitten nii pielee että päätin lopettaa koko touhun.
Näin meillä oli koko eilisen päivän takaovi auki että pääsee ilma täällä kiertämään, ei muuten ollu kuuma!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. on joo katoin kans tossa vähä aika sitte sun kuvista et on samat :)

   Poista
 2. Luksusta jos saisi asuntoon ilmastoinnin.. Meillä on tommonen vanhanaikanen manuaali, mutta eipä sieltä ilta kulje mihinkään:D

  - Alice

  http://stylist-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ps. Mulla on yllätys sulle blogissa!:>

  - Alice

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥