maanantai 4. kesäkuuta 2012

Päivä äitinä

Ajattelin kertoa teille mun päivästä äitinä ja mitä siihen sisältyy. Kerron nyt semmoisesta päivästä jolloin esikoinen on hoidossa aamupäivän 8-12.

-Ensimmäinen herätys tapahtuu noin klo 4.45 jolloin avopuolisoni puhelin alkaa herättämään ja jota se sitten torkuttelee sen 45min, yleensä kuuntelen sen koko ajan sitä torkkua ja tökin joka kerta karjuen että "sammuta se ja mene sohvalle huudattamaan sitä puhelinta!?#¤%&!!" koska hyvässä lykyssä Mirokin herää siihen niinkuin tänä aamuna.


- Seuraava herätys on klo 7 jolloin yleensä nousen ylös keittämään ensimmäiseksi kahvin. Sitten herätän Miron ja annan aamumaidon, jonka jälkeen herätän Jaren (joksus ne herää itsekseen) katsomaan piirrettyjä ja syömään aamupalaa, pukemaan...

- klo 7.40 alamme pukea ulkovaatteita päälle ja lähdetään hoitoon, matka kestää sen 5min noin riippuen onko muita liikenteessä ( joo, me asutaan landella, aina ei ees oo ketään muita ajajia).


- Tulemme kotiin Miron kanssa kahdeksan maissa, teen puuron ja laitan Miron nukkumaan aamupäivä unia. Tällöin mulla on sitten n.1h aikaa olla taikka tehdä kotitöitä, usein teen kotitöitä eli pyykkään, siivoan keittiön, kerään lelut, teen ruokaa jos ei ole edellispäivältä jäänyt.

- klo 11.00 lähdemme kauppaan ja siitä sitten hakemaan Jarea hoidosta.


- klo 12.30-13.00 lapset menevät päiväunille hyvässä lykyssä, yleensä laitan ensin Miron nukkumaan ja sen jälkeen Jaren. Tässä välissä mulla on n. 2h omaa aikaa tai no, yleensä katselen uutta lempi ohjelmaa Ally McBealia tai muuta hömppä ohjelmaa telkusta ellen satu nukkumaan päiväunia, viime aikoina niitä on tullut nukuttua aika usein.....

- klo 15.00 syömme ruoan jonka jälkeen lähdemme yleensä ulos hetkeksi, odottelemme isiä kotiin joka saapuu  yleensä 16.20.


- 17.00-19.00 lapset katselevat pikku kakkosta ja sitten leikitään taikka siivoillaan ym, nyt olla myös grillailtu aika paljon... Tässä välissä on aika paljon semmoista jouten aikaa jolloin joutuu keksiä lapsille tekemistä jos ei jaksa itse leikkiä, sitten täytyy piirtää, muovailla taikka katsoa jotain elokuvaa, lukea kirjaa tms.. Usein olen ajatellut että mitä kivaa sille ajalle keksisi oikeen kun se menee aina sitten riehumiseks Jaren osalta... :/

-19.30 katsomme kaikki salkkarit ja usein sinä aikana teen Mirolle jo iltapuuron ja laitan sen nukkumaan puoli yhdeksän maissa. Se sopii hyvin hoitopäivinä, mutta vapaapäivinä yritän venyttää hieman nukkumaan menoa ettei se olisi sitten kauhean aikaisin hereillä aamulla kun ei ole mihinkään menoa...
Avopuolison kanssa sitten vaihtelemme päivittäin lasten nukkumaan laittoa.


- Jarelle iltapala sitten 20.00 maissa, iltapesut ja iltasatu ja nukkumaan klo 21-22 aikohin jonka jälkeen oon itsekin niin poikki että kömmin suoraan omaan sänkyyn nukkumaan.
Harvemmin nykyään jaksan olla illalla edes hereillä :s Kauhulla odotan kun koulu alkaa että miten sitä oikeen jaksaa!

Tämmöinen on minun päiväni, entäpä sinun? :)


Kuvat: weheartit.com

8 kommenttia:

 1. Tä oli kiva postaus! Mukava lukea muidenkin päivistä! ja ihania kuvia olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! musta noi kuvat on ihania, aika koskettavia <3

   Poista
 2. Kuvista tykkasin kovasti!

  Aika samalta kuullostaa tuo teidan paiva....meilla vaan esikoinen on ti-to hoidossa 9-13.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Oli kiva lukea sun päivästä, elät niin erinlaista elämää kuin minä vaikka lähes samanikäisiä ollaankin.. Tällaisia lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva että oli mieleinen postaus! :) Niin me eletään aika erilaista elämää kyllä...

   Poista
 4. älyttömän kiva ja erilainen postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljo, kiva että tykkäsit lukea! :))

   Poista

Kiitos kommentista ♥