maanantai 14. toukokuuta 2012

Pihakalusteet ja Äitienpäivä

 Pöydällä on Jaren tuoma kukka äidille :)


Me käytiin viime perjantaina ostamassa takapihalle pihakalusteet ja grillin, JEE!! :) Ihan mahtavaa :)  Vihdoin ne on saapunu meille jess :) Enää puuttuu istuinpehmusteet tuoleista.
Eilen Äitienpäivänä me sitten grillailtiin ulkona ja syötiin siellä+kahviteltiin :) Oli niiiin ihanaa istuskella auringon paisteessa pihalla koko perheen kanssa. Iltapäivällä sitten kävästiin J:n mummolla syömässä uudelleen :D
Takapiha pitäisi vielä siivota kunnolla, siellä on tuolien ja pöydän ja grillin pakkaukset ja auton renkaita ja mitä kaikkea, täytyy varmaankin tänään laittaa hihat heilumaan siellä :)
Miten teidän muiden Äitienpäivä sujui? :)

4 kommenttia:

 1. Onko noi pihakalusteet mistä? Me katseltiin viimeksi, kun kodin terrassa käytiin niin oli tuommoiset/tuon tyyliset ja iski silmään heti. :) Juhannuksen jälkeen olis hankintalistalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidettiin ostaa noi Maskusta, käytiin kans eka terrassa kattelemassa ja me ostettiin toi grilli sieltä :)

   Poista
  2. Aijaa okei :) Paljonko oli grillillä hintaa? Jussin jälkeen ollaan myös grilliä ostamassa, jos halvemmalla sais jonku.

   Poista
  3. Grilli oli 199 vissiinki, mulle olis kelvannu kyllä halvempiki mutta pitihän se nyt olla tommonen kunnon grilli sitten J:lle.

   Poista

Kiitos kommentista ♥